IniciMotorLluís Sanz, campió de categoria Open de Mototerra

Lluís Sanz, campió de categoria Open de Mototerra

Lluís Sanz s’ha proclamat campió del Campionat Provincial de Tarragona Terres de l’Ebre de Mototerra, avalat per la Federació Catalana de Motociclisme, en la seua primera edició, que ha constat d’un total de quatre proves.

El pilot de Moto Club Amposta es va imposar en les tres primeres del Mas de Barberans, Memorial Jordi Rovira de Jesús i Tivenys, ocupant la segona posició en l’última de Santa Bàrbara de la categoria Open, la de major participació, on finalment van puntuar uns cinquanta pilots, sobretot catalans i valencians. La segona posició ha estat per al seu company d’equip Dani Subirats, i la tercera per a Joan Carles Guillen del Moto Club Delta. Les mateixes posicions s’han  repetit pel que fa a la competició oberta.

En la categoria de 50 cc, la primera posició ha estat per a Rokas Juska (MC Benicarló), a 65 cc, victòria de Marc Alibau (MC Igualada), en clàssiques triomf de Jordi Tafalla (MC Traiguera), i en 85 cc es va imposar Aleix Saumell (MC Alcanar), que també va ser vencedor de la provincial. La resta de guanyadors van ser els integrants del Moto Club Alcanar, Aitor Pla a 50 cc., Unai Ortiz a 65cc., i Héctor Pla a clàssiques.

El Campionat Provincial de Tarragona Terres de l’Ebre de Mototerra, ha estat una iniciativa del Moto Club Tortosa, que ha comptat amb el suport d’altres clubs ebrencs, i tot i l’èxit d’esta primera edició, la seua continuïtat en la temporada vinent és encara tota una incògnita.