IniciMotorMotocròsLluís Sanz es manté líder de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs

Lluís Sanz es manté líder de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs

Lluís Sanz (MC Amposta), continua ferm i amb molta regularitat a la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs. El pilot tortosí es va imposar en les dues mànegues de la quinta prova disputada al circuit de les Fontanes, organitzada pel Moto Club Salomó, per davant del seu company de club, José Luis Dauden, que va ser segon empatat amb Eric Casas (MC Fraga), els dos amb una segona i tercer plaça.

A la classificació general de la categoria sènior, el pilot tortosí es consolida al capdavant, amb un total de 136 punts, amb segon lloc d’Eric Casas, 91, i tercer de Ferran Arnau de Vera, 86. José Luis Dauden és quint amb 55.

En la categoria júnior, Didac Ferré va finalitzar en el novè lloc, el mateix que ocupa a la general. En MX-35, victòria de David Rodríguez (MC Amposta), en les dues mànegues, amb quinta posició de Jordi Gueche (MC Tot Motor Els Reguers), i sexta del seu company de club Josep Adell. A la general continua líder Enric Garriga (MC V.D.B), amb 158 punts, amb segon i tercer lloc respectivament per a Jordi Gueche ((MC Tot Motor Els Reguers), 103 i David Rodríguez (MC Amposta), 100.

En MX-85 Cadet, es va imposar Nil Pallarés (MC Segre), amb quinta posició d’Unai Ortiz (MC Tortosa), que és quart a la general amb 104 punts, que continua liderada per Marcos Gallardo (Rocco’s Ranch), amb 153.

En la categoria juvenil, Joan Suazo (MC Amposta), va acabar en sexta posició, amb domini de Joel Mataró (MC Polea), amb primer lloc a la general de Jordi Vilarnau (Rocco’s Ranch), amb 195 punts. Aitor Pla (MC Alcanar), és dotzé amb 41 punts, i Suazo quinzé amb 32. Rokas Jusca (MC Amposta), va acabar en la sexta posició en MX-65 B, amb triomf de Didac Soler (MC Segre). A la general Jusca és quint, amb 96 punts, i continua líder destacat Didac Soler que suma un total de 190 punts.

La sexta i penúltima prova de la Lliga Catalana Interprovincial, es disputarà el 5 de novembre al circuit de Can Taulé.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 35

Últimes notícies