IniciMotorLluís Sanz i Ferran Ferré en llocs de podi després de la...

Lluís Sanz i Ferran Ferré en llocs de podi després de la prova d’Olvan de Motocros

ESPORTS // L’Àrea de Motor del Berguedà va acollir la quinta i penúltima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans 2020, en què va reunir 88 pilots en un traçat d’Olvan en perfectes condicions per a la pràctica del motocròs. La pluja de divendres, i una generosa regada diumenge abans dels primers entrenaments, va ser suficient per a no veure pols en cap moment del dia.

En MX 1, es va imposar el balear Joan Miquel Monnar, amb sexta posició de Lluís Sanz i octava de Jose Luis Dauden del MC Amposta, que ara ocupen  la tercera i quinta respectivament de la general. En Mx 3, sexta plaça per a Gerard Farré, ara sext de la general, i en MX 125 Sub-18 4 temps, quinta de Ferran Ferré, que és tercer a la competició.

L’última prova serà al circuit de L’Oriola d’Amposta el 29 de novembre, amb aspiracions de Lluís Sanz i Ferran Ferré de mantenir el podi.