IniciMotorLluís Sanz i Ferran Ferré s'imposen en l'última prova de la Lliga...

Lluís Sanz i Ferran Ferré s’imposen en l’última prova de la Lliga Catalana de Motocròs disputada a l’Oriola Parc d’Amposta

Més d’una seixantena de pilots de les categories MX1, MX125 2 temps, MX2, MX3, MX4, MX5 i MX Sots 18 4 temps, van participar en l’última prova de la Lliga Catalana de Motocròs, organitzada pel Moto Club Amposta, i disputada el passat diumenge al circuit Oriola Parc d’Amposta.

Entre els nombrosos al·licients de la prova, s’afegia la presència de pilots ebrencs, amb destacat protagonisme dels representants del Moto Club Amposta, Lluís Sanz i Ferran Ferré.

Lluís Sanz a la cursa al polígon de l’Oriola d’Amposta. Foto: FCM

Lluís Sanz va aconseguir el triomf en les dos mànegues, d’una intranscendent categoria MX1, pel que fa al títol, que ja s’havia assegurat Ferran Arnau en l’anterior prova a Castellolí. Jan Olivera ha estat segon i Jose Luis Daudén (MC Amposta), tercer.

En la classificació final, el primer i segon lloc del podi, són per als pilots del MC Empúries, i és per a Ferran Arnau, amb 126 punts i Èric Izquierdo, 71, amb tercer lloc per a Lluís Sanz (MC Amposta), amb 67. Meritoria sexta posició de José Luis Dauden, tot i que només ha disputat les dos últimes proves.

El pilot Ferran Ferré en acció a la cursa d’Amposta. Foto: FCM

Ferran Ferré també es va imposar en les dos curses de MX 125 2 temps, Per a Aniol Molas, va ser suficient classificar-se en quinta posició, per a proclamar-se campió de Catalunya.

Els tres primers llocs de la general ha estat per aquest ordre per als pilots del MC Segre, Aniol Molas, Albert Alfonso i Jordi Galera, amb sexta posició de Ferran Ferré Pla i dotzena de Didac Ferré Torondel del Moto Club Amposta.