IniciMotorMotocròsLluís Sanz manté el segon lloc en MX 1, al Campionat de...

Lluís Sanz manté el segon lloc en MX 1, al Campionat de Catalunya de Motocròs

El Moto Club Salomó va acollir la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs Grans de la Federació Catalana de Motociclisme, en el marc del 39è Motocròs de Salomó.

En el circuit Dani Dalmau van competir pilots de les categories: MX Elit, MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX 125 2T, i MX Sub18. En MX 1, es va imposar en les dos mànegues Albert Fontova (MC Segre), seguit a continuació per Marc Fontanals (MC Cubelles), amb dos segons llocs, i Ferran Arnau de Vera, que va ocupar el tercer lloc. El pilot tortosí Lluís Sanz (MC Amposta), va acabar en les dos carreres en octava posició, i el seu company d’equip José Luis Dauden, en novena.

A la classificació general, disputades les proves de Bellpuig, Almenar, Olvan i Salomó, Marc Fontanals, augmenta la seu renda favorable, sumant 160 punts, mentre Lluís Sanz, es manté, en segon lloc, amb 135, i és tercer, ja més allunyat, Ferran Arnau de Vera, amb 82. José Luis Dauden és sèptim amb 71 punts.

En la categoria de 125 2 temps, Didac Ferré (MC Amposta), va finalitzar en onzena posició, en una prova amb una lluita emocionant entre Bruno Miró (MC Salomó), segon en la primera mànega i primer en la segona, intercanviant les posicions amb Enzo Badenas (MC Gata). El tercer lloc va ser per a Biel Piera (MC Segre). En la classificació general, líder Bruno Miró amb 141 punts, amb segon lloc d’Enzo Badenas amb 106 i Biel Piera, tercer amb 99. Didac Ferré és dissetè amb 17 punts.

Ara s’obre un parèntesi en la competició, que tornarà a reprendre l’activitat amb les dos proves que resten, a Almacelles el 8 d’octubre i la Pobla de Mafumet, el 19 de novembre.