IniciMotorLluís Sanz puja al podi en la prova del Campionat de Catalunya...

Lluís Sanz puja al podi en la prova del Campionat de Catalunya de Motocròs disputada al circuit d’Olvan

ESPORTS // Lluís Sanz (MC Amposta), va finalitzar en tercera posició de la segona prova del Campionat de Catalunya de Motocròs, disputada al circuit d’Olvan de l’Àrea de Motor del Berguedà, en un traçat que va reunir 90 pilots repartits entre les diferents categories convocades: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.

Ramon Brucart es va endur el triomf de la categoria MX3. El pilot de l’AMV Torroella va ser superior a la resta de rivals i finalment es va adjudicar la victòria en les dos mànegues. Aleix Díaz (MC Sant Celoni), amb una segona i una tercera posició, es va enfilar fins a la segona posició del podi, mentre que Lluïs Sanz va completar el top tres de la categoria, després d’ocupar la sexta i segona posició.
A la classificació general Lluís Sanz ocupa el tercer lloc amb 62 punts, només superat per Ramon Brucart amb 100 i Aleix Díaz amb 76.

En MX 1, Joan Vidal (MC Tot Motor Els Reguers), va acabar en sexta posició, i és sèptim a la general amb 30 punts. José Luis Dauden (MC Amposta) és onzè amb 21 i Marc Bertomeu (MC Delta), dinovè amb 2.

En MX 125-2 temps, Ferran Ferré, està en dècima posició amb 18 punts, i en trenta-dosena, Cristian Gueche (MC Alcanar), amb 2. La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs tindrà lloc el 13 de juny al circuit de Salomó.