IniciMotorMotocròsLluís Sanz s'imposa en MX 1 a la segona prova del català...

Lluís Sanz s’imposa en MX 1 a la segona prova del català de motocròs a Almenar

Destacat protagonisme de Lluís Sanz en la segona cursa del Campionat de Catalunya Grans de Motocròs, disputant al circuit d’Almenar. El traçat del Segrià ha acollit els pilots de les vuit categories convocades: MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX125, MX Sots 18, en una jornada, en la que va acompanyar la climatologia a terres lleidatanes, on els més de 70 participants van gaudir d’un recorregut ben preparat que va aguantar sense pols fins a les segones mànegues de la jornada.

En la categoria MX1 el triomf va ser per a Lluís Sanz. El pilot del Moto Club Amposta va protagonitzar una gran actuació sumant una segona i una primera posició en cadascuna de les mànegues, per sumar 45 punts. Marc Fontanals (MC Cubelles), va pujar al segon calaix del podi amb 35, mentre que amb 33, Roger Gallart (MC Segre), va completar el top 3 de la categoria.

Disputades dos proves, és líder Marc Fontanals amb 80 punts, seguit molt prop per Lluís Sanz, que amb 77 redueix diferències. La tercera posició és per a Pau Rojas amb 52.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans tindrà lloc el 21 de maig a l’Àrea de Motor del Berguedà.