IniciMotorLluís Sanz subcampió de Catalunya de Motocròs en MX 3

Lluís Sanz subcampió de Catalunya de Motocròs en MX 3

La victòria en l’última prova disputada a la Pobla de Mafumet, Lluís Sanz s’ha assegurat el subcampionat de Catalunya de Motocròs en la categoria MX 3. El pilot del MC Amposta, va ser ja el més ràpid en els entrenaments cronometrats, I en les dues mànegues de la prova.

El Moto Club La Pobla de Mafumet va ser l’encarregat d’organitzar l’última cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs 2022, va tancar la temporada aquest passat diumenge, 20 de novembre, al circuit de La Pobla de Mafumet.

Enguany el certamen ha comptat amb un total de cinc curses en cinc escenaris diferents: Almenar, Olvan, Salomó, Castellolí i La Pobla de Mafumet. A la Pobla es van acabar de decidir els campions de totes les categories del Campionat de Catalunya: MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX Sots18 4 Temps i MX 125 2 Temps.

Amb el títol de MX3 a la butxaca de Ramon Brucart, que ja no va prendre part en aquest últim compromís. Lluís Sanz va pujar al més alt del podi, que van completar Ricardo Saseta i Xavier Beranuy, segon i tercer, respectivament. A la classificació general, primer lloc i campió, Ramon Brucart amb un total de 188 punts. En segon lloc, i subcampió, Lluis Sanz, 166, i tercer, Xavier Berany, 115.

Màxima emoció a la categoria MX125 2Temps, amb victòria de Carlos Prat, amb segon lloc de Biel Piera, i tercer Unai Samper. Didac Ferré (MC Amposta), va ser octau. El títol ha estat per a Carlos Prat amb 165 punts, seguit de Bielo Piera, 158, i Àlex Lòpez, 119. Didac Ferré ha finalitzat octau amb 50.