IniciMotorMotocròsLluís Sanz subcampió de Catalunya de motocròs MX-1

Lluís Sanz subcampió de Catalunya de motocròs MX-1

La prova del circuit de la Pobla de Mafumet, va posar el punt final al Campionat de Catalunya de motocròs, en el que s’han disputat un total de sis proves, començant amb la de Bellpuig, i a continuació per aquest ordre Almenar, Olvan, Salomó, Almacelles.

En la categoria MX 1, arribava amb les primeres posicions definides, i es va imposar Gervasio Cañas (MC Vilobí d’Onyar) amb segon lloc de José Luis Dauden (MC Amposta). En aquesta prova no va participar el pilot tortosí Lluís Sanz (MC Amposta), que ja tenia assegurat el subcampionat, sumant 175 punts, només superat per Marc Fontanals, campió amb 230. El tercer i quart lloc han estat per a Bernat Darné (MC Castell d’Empuries), amb 125 i José Luis Dauden (MC Amposta), 119.

En la categoria de MX 125- 2 temps, es va imposar Carlos Prat (MC Segre), amb quinzé lloc de Didac Ferré (MC Amposta) i disetè de Pol Vidal (MC Tot Motor Els Reguers). El campió és Bruno Miró, segon en aquesta prova, amb 221 punts. Didac Ferré ha finalitzat vint-i-uné amb 24 punts, i Pol Vidal vint-i-sisé amb 12.