IniciFutbol2ª CatalanaLlum verda a les propostes de la directiva del CD Tortosa en...

Llum verda a les propostes de la directiva del CD Tortosa en l’Assemblea General Ordinària

Els pocs socis assistents a l’Assemblea General Ordinària de socis del CD Tortosa, celebrada el passat dimecres a la nit al Centre Cívic de Ferreries, van donar llum verda a totes les propostes efectuades per la junta directiva del club, que amb les tres baixes que s’han produït consta en l’actualitat de vuit components.

En els set punts de l’ordre del dia va destacar l’informe econòmic, en el que el president Mariano Curto, va destacar que en les dos últimes temporades s’ha rebaixat el dèficit existent, actualment de 13.000 euros, que quan es van fer càrrec de l’entitat el 2018 ascendia a 78.000. El pressupost aprovat per la temporada 2021/22, és de 132.000 euros, mentre les previsions d’ingressos són de 113.000, el que suposaria un dèficit per aquesta campanya de 19.000, quantitat que s’afegiria a la ja existent. Mariano Curto considera important aconseguir més espònsors per tractar d’augmentar el capítol d’ingressos, informant de la posada en marxa d’una campanya de socis, demanant la col·laboració dels existents per aportar noves altes.

També va informar de l’acord amb l’Ebre Escola Esportiva per la fusió del futbol base dels dos clubs, que en principi s’havia de denominar Unió Esportiva Tortosa Ebre,i finalment serà d’Associació Esportiva Tortosa Ebre a instàncies de la Federació Catalana de Futbol. L’Objectiu va manifestar Mariano Curto, és tenir sis equips per categoria, que representaria un planter al voltant dels 460 joves jugadors i jugadores.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 21

Últimes notícies