IniciFutbol2ª CatalanaL'Ulldecona remunta i goleja pensant ja en el duel directe a Tortosa...

L’Ulldecona remunta i goleja pensant ja en el duel directe a Tortosa (4-1)

Tot i aconseguir avançar-se al marcador el Jesús Catalònia, es van acabar imposant les dinàmiques que atravessen els dos conjunts ara mateix i l’Ulldecona va poder capgirar el partit i acabant-se imposant amb una golejada amplia, basada en la pegada que disposen els de Gerard Capera durant el segon temps, després d’arribar al descans havent empatat. Els falduts allarguen la ratxa que acumulen sense haver cedit cap derrota fins al moment en els vuit partits disputats fins ara amb tan sols dos empats a l’Ampolla (2-2) i l’Aldea (1-1), quan resta només una jornada per tancar la primera volta del campionat. Per contra, el Jesús Catalònia, acumula cinc derrotes de forma consecutiva després d’haver fet un inici de temporada esperançador amb un empat i dos victòries seguides.

Als primers compassos els de Pau Alegria xafaven l’àrea local amb assiduïtat, i després d’una rematada de Ferreres des de la frontal que es perdia desviada per sobre el travesser, el mateix davanter del Catalònia recollia un refús defensiu que quedava mort a la frontal, s’orientava i definia a la perfecció amb una rematada creuada que superava a Selu al pal llarg i donava la sorpresa momentània. Els ulldeconencs es trobaven espessos davant l’entramat defensiu jesusenc, però a mitjans del primer temps fruit d’un servei de banda al carril dret, la pilota li arribava a Balada que des de la corona de l’àrea connectava una rematada que superava a Àlex Estorach i restablia la igualada. A partit de l’empat i fins al descans tindrien els ulldeconencs, en una centrada cap al segon pal, que Callarisa rematava incomprensiblement fora amb el cap.

A la represa, ho va seguir intentant el Catalònia sobretot en accions a pilota aturada, la més clara en una centrada des de la dreta de Ferreres que es passejava per davant tota la porta local i es perdia directament fora de banda. De mica en mica, però els ulldeconencs es van anar trobant més còmodes que als primers quaranta-cinc minuts i Balada donava un avís previ amb un potent rematada des de la frontal que podia refusar Estorach. Dani Quesada, tindria una claríssima ocasió, que es perdia per sobre el travesser des del vèrtex de la petita, en un servei de banda des de la dreta. I finalment, en una falta lateral passada al segon pal, els de Capera trobaven la possibilitat de fer el segon gol i donar-li la volta al partit en una rematada d’Eric lliure de marcatge al segon pal, avançada la confrontació. Sis minuts més tard, en una centrada des de l’esquerra el mateix Eric, aprofitava per a culminar el 3-1 afusellant al porter jesusenc en una rematada creuada al pal llarg i pràcticament sentenciant el duel. Cinc després, completava la sentència Dani Quesada rematant de volea al primer pal una centrada de Guillem des del lateral esquerre de l’àrea.

CF ULLDECONA, 4
CF JÉSUS CATALÒNIA, 1

CF Ulldecona: Selu, Marc Fabregat, Cardona, Escala, Callarisa, Balada (Forné, 70’), Pere Estellé (Labérnia, 78’), Guillem (Joan Martínez, 78’), Mark Blasco, Jawad (Eric, 60’), Dani Quesada (Escalera, 78’).

CF Jesús Catalònia: Àlex Estorach, Joseph, Leandro, Martí, Sergi Escoda, Bayerri (Aleix Caballé, 42’), Albert Castell, John, Ferreres (Aleix Robert, 70’), Aleix Chavarria, Lluís.

Àrbitre: Alan de la Rocha, amb Àlex Velasco Lampurdanes i Pol Macias Vivas com a jutges assistents, de la delegació arbitral de Tarragona. Targeta per al local Pere Estellé (5’) i per als visitants Ferreres (42’), Martí (44’) i Leandro (83’).

Gols: 0-1, Ferreres (8’); 1-1, Balada (22’); 2-1, Eric (64’); 3-1, Eric (70’); 4-1, Dani Quesada (75’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la setena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: