IniciMotorTrialL'ulldeconenc Adam Raga, fora del podi en el retorn a la competici贸

L’ulldeconenc Adam Raga, fora del podi en el retorn a la competici贸

El Campionat del M贸n de trial a l’aire lliure, tornava a San Marino despr茅s de 13 anys d’abs猫ncia. Adam Raga (TRRS), era juntament amb Jeroni Fajardo (Sherco) i l’itali脿 Matteo Grattarola (Beta), els 煤nics que van estar presents a la prova del 2010.

Aquest retorn no va ser del tot positiu per al pilot d’Ulldecona, que no va poder pujar al podi en cap de les dos jornades de la competici贸, en la quarta ronda de la s猫rie a Baldasserona, al microestat sense sortida al mar, dominades per l’actual campi贸, Toni Bou (Montesa).

Els pilots es van trobar dotze zones en un recorregut amb molts passos de roca imponents, en el seu entorn natural i tamb茅 estrat猫gicament col路locats pels dissenyadors de la secci贸.

La pista de motocr貌s Pino Serra de la Rep煤blica de San Marino, m茅s coneguda com “Baldasserona”, 茅s una instal路laci贸 amb d猫cades d’hist貌ria al darrere que ha acollit competicions internacionals. La planta est脿 inserida al centre de la ciutat i es troba enclavada entre els alts i baixos dels castells de San Marino. Es tracta d’un aut猫ntic parc de cross. Les seccions eren en un llit sec d’un riu costerut on enormes blocs polits van suposar un repte adequat per als millors corredors de Trial del planeta. La pluja intensa recent, que va significar que no es poguessin utilitzar els trams originalment tra莽ats prop del paddock, van assegurar que hi hagu茅s una mica d’aigua corrent i no falt茅s fang i, quan aquest es va arrossegar a les roques, el resultat va ser una forta manca d’adher猫ncia. Afortunadament, les noves pluges que es preveien no es van materialitzar o les puntuacions haurien estat molt m茅s altes.

Toni Bou (Montesa), es va imposar en la primera jornada amb 25 punts de penalitzaci贸, per davant del gallec Gabriel Marcelli (Montesa), segon amb 38 punts, i Jaime Busto (Gas Gas), tercer amb 41. Adam Raga (TRRS), que va cometre algunes errades, va acabar cinqu猫 amb 46 punts rere l’itali脿 Matteo Grattarola.

Toni Bou (Montesa) va arrodonir el seu gran cap de setmana en el Gran Premi de San Marino, imposant-se tamb茅 en la segona jornada, despr茅s de sumar un total de 45 punts de penalitzaci贸, mentre que Jaime Busto, el seu rival m茅s directe, en va sumar 47. Tercer va ser l’itali脿 Matteo Grattarola amb 59 i, quart, l’ulldeconenc Adam Raga (TRRS) amb 61.

Amb vuit proves disputades de les catorze previstes, Adam Raga es troba fora de les tres posicions de podi, en una classificaci贸 general, que encap莽ala Toni Bou amb 151 punts, Jaime Busto 茅s segon amb 143. El tercer lloc l’ocupa el gallec Gabriel Marcelli amb 111, i Raga 茅s quart amb 108.

Despr茅s de les proves disputades a la poblaci贸 gallega d’Arteixo, la portuguesa de Gouveia, i les de Motegi al Jap贸 i Baldasserrona a San Marino, l’activitat del Mundial de Trial, continua aquest pr貌xim cap de setmana, amb la quinta prova, que tindr脿 lloc a Sant Juli脿 de L貌ria a Andorra.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

4 + 1 =

脷ltimes not铆cies