IniciMotorTrialL'ulldeconenc Adam Raga repeteix la sexta plaça en la segona prova de...

L’ulldeconenc Adam Raga repeteix la sexta plaça en la segona prova de França

No ha començat de forma positiva l’intens cap de setmana d’Adam Raga (Sherco), que com en l’anterior prova disputada a França, a Chalon-Sur-Saône, s’ha quedat sense pujar al podi, en un escenari en el que ho havia aconseguit en l’última edició del 2022. El pilot d’Ulldecona s’ha hagut de conformar amb la sexta posició, en la tercera cita del X-Trial 2024 disputat al Palais Nikaia de Niça, ple de gom a gom.

El pilot d’Ulldecona va ser tercer a la segona ronda, però va quedat eliminat, sobretot per l’actuació en la primera, en la que va sumar un total de 14 punts de penalització.

Toni Bou (Repsol Honda Trial Team) va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada, guanyant de manera convincent en una final molt exigent que va dominar des del principi. Va compartir podi amb Gabriel Marcelli, segon desprès de guanyar el desempat a Jaime Busto, que va pujar al tercer esglaó.

A la classificació general Raga ocupa la sexta posició amb 14 punts, els mateixos que te el seu company d’equip Benoit Bincaz, en la quinta plaça. Es líder augmentant la seua avantatge, Toni Bou amb 65 punts, amb segon lloc de Jaime Busto, 43, i Gabriel Marcelli, 39. La quarta ronda de la temporada se celebrarà a Ginebra el 4 de maig.

Amb poc temps de recuperació, Adam Raga disputarà diumenge la segona prova del Campionat d’Espanya a l’aire lliure, que arriba desprès de la que va tenir com a escenari Arteixo. La competició a diferencia de la disputada a terres gallegues, no serà doble. El pàdoc estarà situat al mateix lloc que l’any passat, al costat de la zona poliesportiva municipal, i el recorregut i zones seran similars al del 2023. En total hi haurà 11 zones naturals més una de tipus indoor situada molt a prop del pàdoc. La sortida del primer pilot està prevista a les 9 hores del matí.