IniciPoliesportiuAtletismeMaijó i Ouhdadi milloren la seua marca dels 1.500 metres en el...

Maijó i Ouhdadi milloren la seua marca dels 1.500 metres en el Meeting Internacional de Castelló

Adam Maijó i Yassine Ouhdadi continuen confirmant el seu excel·lent inici de temporada, amb una altra bona actuació, en la prova dels 1.500 metres, del IX Gran Premio Diputación de Castellón-VI Memorial José Antonio Cansino d’atletisme. La pista de Gaetà Huguet va ser testimoni d’una gran tarda-nit d’atletisme, amb la participació d’alguns dels millors atletes del món, amb unes graderies plenes de públic, on es van aconseguir cinc marques mínimes per al Campionat d’Europa.

Adam Maijó, es va imposar en la final B, dels 1.500 metres, amb un temps de 3’38″88, millorant els 3’40″43, que havia registrat com la seua millor marca fa un parell de setmanes en el Meeting Jaen Paraiso. La segona posició va ser per a Esteban González Sánchez amb 3’39″26, i la tercera de Mohamed Attaoni (Atletismo Torrelavega).

En la final C, Yassine Ouhdadi, atleta discapacitat va competir en al final C, de la prova absoluta, amb un temps de 3’49″41, millorant la seua marca personal que estava en 3’50″79. El primer lloc va ser per a Hamza Ardjoun (CD Elche Decatlón), 3’45″83, amb segon i tercer lloc respectivament per a David Lorenzo (Real Sociedad), 3’46″38, i Iván Manceñido (Alcampo Scorpio 71), 3’46″58.