IniciMotorMotociclismeMarc Alcoba debuta en Moto 2 del Finetwork FIM Junior GP, puntuant...

Marc Alcoba debuta en Moto 2 del Finetwork FIM Junior GP, puntuant en les dues primeres proves a Barcelona

Positiu i prometedor debut de Marc Alcoba com a pilot de Pinamoto, competint amb l’equip Avintia Junior Team, en la tercera prova del Finetwork FIM Júnior GP, disputat al circuit de Barcelona-Catalunya.

En la primera carrera, Marc Alcoba va ocupar la vuitena posició, per sumar els seus primers 8 punts de la categoria. Una cursa que ens va oferir una atractiva batalla entre l’australià Senna Agius (Promoracing), i l’alemany Lukas Tulovic (Liqui Molly Intact GP Júnior), que va liderar durant la majoria del recorregut, fins que una errada en la novena corba, a dues voltes per al final, va permetre a Agius, situar-se en primer lloc, per aconseguir la primera victòria a Moto 2, amb 29’43″584, seguit de Lukas Tulovic a a 0″668, en segon lloc, i el valencià Àlex Escrig (Yamaha Philippines Stylobike Racing Team), a 22″607. El pilot canareu entrava en vuitena posició a 38″618.

A la segona cursa, Tulovic -com va fer a la primera- va tenir una bona sortida i va agafar l’aventatge. Però una vegada més, després d’haver comès un petit error a la novena corva, Agius ho va aprofitar i aquesta vegada, amb moltes voltes per al rellotge, l’australià va gestionar la seua renda i va aconseguir una victòria dominant. Després d’una gran batalla, Alex Toledo (Pertamina Mandalika SAG Euvic) va superar pràcticament en l’última corba a Escrig, després d’una gran batalla, per pujar al tercer esglaó del podi. Senna Agius va marcar un temps de 29’47″122, compartint podi amb Lukas Tulovic, que entrava a 12″132 i Àlex Toledo de Calafell a 24″368. Marc Alcoba va millorar les prestacions de la primera cursa, ocupant una meritòria sisena plaça a 26″181.

Després de les tres proves disputades als circuits d’Estoril, Ricardo Tormo de Valencia i el de Catalunya-Barcelona, La classificació general està encapçalada per Lukas Tulovicv amb 115 punts, seguit en segon i tercer lloc respectivament per Senna Agius amb 90 i Àlex Escrig amb 76. Marc Alcoba amb només en aquesta última prova disputada del seu debut, s’ha situat en dotzena posició amb 18 punts.

La pròxima cita del Finetwork FIM Junior GP, serà a principis del mes de juliol al Circuit de Jerez-Angel Nieto.

Marc Alcoba finalitzava bastant satisfet d’aquesta primera experiència “ha estat tot molt positiu, feia 4 anys que no pilotava una Moto 2, i ara amb Pinamoto i tot l’equip hem avançat molt des de el primer dia“. Després de la primera cursa, la millora en la segona ha estat evident “en la primera vaig ser més conservador, per treure molta informació, que és el que buscava en el debut, en la segona m’he sentit més còmode, i he comprovat millor els límits, també els canvis han anat en la direcció correcta, tot ha estat possible pel gran treball de tot l’equip en un temps rècord, ara esperem que continue la millora a Jerez“.