IniciMotorMarc Alcoba en la recta final de la seua recuperació no competirà...

Marc Alcoba en la recta final de la seua recuperació no competirà en el GP d’Argentina

Marc Alcoba (Yamaha SM Racing), no competirà en l’onzena i penúltima cita del Mundial de Suporsport 600, que es disputarà aquest cap de setmana al Circuito San Juan Villicum d’Argentina.

El pilot canareu està gairebé recuperat de la intervenció quirúrgica a causa d’una fractura del radi del braç esquerre, que va patir en la quinta prova al mes d’agost, a l’Autòdrom de Most a la República de Txèquia, però no tornarà a la competició oficial fins que estigué del tot recuperat. Marc Alcoba va estar intervingut a l’Hospital Dexeus pel prestigiós traumatòleg Xavier Mir, i va rebre l’alta mèdica per poder competir en l’octava prova al circuit de Catalunya-Barcelona, però va competir afectat per algunes molèsties. Abans s’havia perdut els compromisos del Circuito de Navarra i del Nevers Magny-Cours a França.

Alcoba afrontava la segona prova després de la seua operació al circuit Angel Nieto de Jerez, però després de la suspensió de la primera carrera, per la mort del jove pilot Dean Berta Viñales, juntament amb l’italià Michel Fabrizio, va decidir no participar en la carrera de diumenge.

Tampoc va competir en la prova del Autódromo Internacional do Algarve a Portugal, i ara està pendent de la nova exploració mèdica del doctor Xavi Mir al mes de novembre, per tornar a l’acció quan puga competir amb les màximes garanties.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies