IniciMotorMarc Alcoba finalitza sèptim en segona prova de Motorland i suma els...

Marc Alcoba finalitza sèptim en segona prova de Motorland i suma els primers punts al Mundial de Supersport

ALCANAR // Marc Alcoba (Yamaha MS Racing), ha demostrat que pot estar entre els més destacats en la seua estrena aquesta temporada, al Mundial de Supersport, i després de la decepció en la primera carrera inaugural, que no va poder finalitzar a causa d’una caiguda i va ser sancionat amb sis posicions en la graella de sortida, per no arribar al pes mínim exigit, ha protagonitzat una bona actuació en la segona cita, també al circuit aragonès de Motorland a Alcanyís. El pilot canareu ha finalitzat en sèptima posició, primer dels pilots espanyols, lluitant gairebé tota la prova per estar en els llocs de podi.

Va escollir els pneumàtics com la majoria dels pilots, per competir amb el pis mullat, davant les previsions que apuntaven a una possible tromba d’aigua. Al començar la prova va aparèixer la pluja. Marc es va situar en primer lloc en la primera volta, però en la segona va ser superat pel suec Christoffer Bergman (Wojcik Racing Team), que va situar-se lider imprimint un fort ritme, mantenint-se Alcoba en segona posició. La situació de la carrera va canviar en assecar-se la pista, i el sud-africà Steven Odendaal (Evan Bros WorldSSP Team), guanyador de la primera prova, i el francès Jules Cluzel (GMT 94 Yamaha), començaven a rodar més ràpidament que Alcoba i Bergman, que estaven pagant en els pneumàtics el ràpid assecat de la pista. El canareu no va poder mantenir el ritme, patint bastant en les últimes voltes amb els pneumàtics d’aigua, i va ser superat per Odendaal i Cluzel, i posteriorment per l’estonià Hannes Soomer (Kallio Racing), i l’italià Raffaele De Rosa (Orelac Racing VerdNatura). Marc Alcoba finalitza en sèptima posició en la segona prova de Motorland i aconsegueix els seus primers punts al Mundial de Supersport

Al final victoria per Steven Odendaal, que havia escollit els pneumàtics intermitjos, compartint podi amb Raffaele De Rosa, que va entrar a 0,100 i Jules Cluzel a 0,334. Marc Alcoba va entrar en sèptima posició a 31,984. Onzè ha estat Manu González (Yamaha ParkingGo Team), a 37,821, i tretzena Maria Herrera (Biblion Ibérica Yamaha Motoxracing) a 56,884.

En la classificació general, Steven Odendaal, suma el màxim de 50 punts, seguit del suís Domenique Aegerter amb 31 i Raffaele Da Rosa, 27. Amb els 9 punts sumats en aquesta segona prova, Alcoba es situa en dotzena posició.

El pilot canareu ha finalitzat més esperançat i optimista, després d’aquesta carrera “marxo satisfet, he estat als primers llocs, i he demostrat que puc estar i lluitar amb els millors, llàstima que ha deixat de ploure a meitat carrera. Crec que hem escollit bé els pneumàtics per la previsió de pluja, i al principi hem rodat molt bé, però estava clar que al deixar de ploure estaria en desavantatge, però ha estat una experiència més que ens pot servir per al futur”
La pròxima cita del Mundial de Supersport serà el 12 i 13 de juny al circuit italià de Misano World Circuit “Marco Simoncelli”.