IniciMotorMarc Alcoba millora en la segona prova al circuit de Montmel贸 en...

Marc Alcoba millora en la segona prova al circuit de Montmel贸 en el seu retorn al Mundial de Supersport 600

Marc Alcoba ha finalitzat en dinovena posici贸 en la segona carrera de la prova disputada al circuit de Montmel贸, millorant el rendiment de la primera disputada ahir.

El pilot canareu ha tornat al Mundial de Supersport, despr茅s de rebre l’alta m猫dica, ja recuperat d’una fractura de radi del bra莽 esquerre, que el va obligar a passar pel quir貌fan, per una caiguda que va patir al circuit de l’Aut貌drom de Most a la Rep煤blica de Tx猫quia, en la primera de les dos proves previstes del Mundial de Supersport 600.

En aquesta segona carrera s’ha imposat el pilot madrileny Manuel Gonz谩lez (Yamaha), 21 mil路l猫simes per davant de Raffaele de Rosa (Kawasaki). El tercer lloc ha estat per al finland茅s. Nikki Tuuli (MV Augusta), que ha entrat a 95 mil路l猫simes.

En la primera cursa, marcada per la pluja que va apar猫ixer a la segona volta, el triomf va ser per a Randy Krummenacher (Yamaha), seguit de Manuel Gonz谩lez (Yamaha), i Raffaele de la Rosa (Kawasaki). Marc Alcoba va ser vint-i-nov猫 a una volta.

Dominique Aegerter -absent aquest cap de setmana per estar disputant la Copa del M贸n de MotoE en Misano- segueix al capdamunt de la general amb 302 punts. Steven Odendaal amb 257 punts, segueix segon amb 45 punts menys, conscient d’haver perdut una oportunitat d’or a Montmel贸 per estr猫nyer dist脿ncies amb el su铆s. Manuel Gonz谩lez ja 茅s tercer del Mundial amb 203 punts, 99 menys que el l铆der. Per la seua banda Marc Alcoba segueix catorz茅 amb 40 punts.

La pr貌xima cita del Mundial de Supersport 600, ser脿 els dies 25 i 26 de setembre al circuit 脌ngel Nieto de Jerez de la Frontera.