IniciMotorMarc Alcoba, pilot mundialista canareu de Super Bikes, estrena la seua marca...

Marc Alcoba, pilot mundialista canareu de Super Bikes, estrena la seua marca propia de roba

El pilot canareu Marc Alcoba, que aquest any s’ha estrenat al mundial de Super Bikes, ha creat una maca propia de roba tècnica. El pilot va invitar a companys i col·laboradors del event, a un acte de presentació celebrat el divendres passat al Nara Beach Club en el Centre Deportiu Johnny Montañés a Sant Carles de la Ràpita, per efectuar la inauguració de la seva tenda online i el llançament de la primera col·lecció de roba junt amb la marca BRK23.
Aquesta unió ha esdevingut la creació de la seva pròpia marca de roba tècnica, MA70 by BRK23. La col·lecció porta el nom de #TheBorn, per a presentar el naixement d’una marca que llençarà diferents models de roba per a totes les edats i gustos.

L’esdeveniment privat va ser un èxit, on van assistir molts invitats seguint amb totes les mesures de seguretat. Es va portar a terme una desfilada de models amb la roba i una “performance” del mateix Marc Alcoba amb la seva moto.

Després es va realitzar un càtering amb diversos professionals culinaris de la zona com el Musclarium, Cherta Gisbert, etc. Tota la col·lecció està disponible a la seva pàgina web, dintre de MA70 store, la seva tenda online.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 88

Últimes notícies