IniciMotorMarc Alcoba primer a Navarra en la quinta prova del Campionat d’Espanya...

Marc Alcoba primer a Navarra en la quinta prova del Campionat d’Espanya de Superbikes

ALCANAR // Marc Alcoba (ETG Racing), recupera el terreny perdut en els dos anteriors proves del Campionat d’Espanya de Superbikes, i en la quinta disputada al circuit de Los Arcos de Navarra, ha pujat el més alt del podi, després d’imposar-se en la segona carrera, i ocupar el segon lloc en la primera. El pilot canareu va lluitar fins als darrers instants en la primera carrera, en la que es va imposar amb autoritat Jordi Torres (Team Honda Laglisse), amb forta lluita per la segona posició entre, Marc Alcoba, Roman Ramos (Kawasaki Palmeto Racing), i Carmelo Morales (Cardoso Racing), que es va decidir a favor del pilot canareu. En la segona carrera Alcoba ha millorat les seues prestacions, per aconseguir la victòria per davant de Morales i Ramos, que han ocupat el segon i tercer lloc respectivament.

Després d’aquesta prova, Marc Alcoba suma 135 punts, amb els 45 obtinguts en la quinta cita de l’estatal de Superbikes, i recupera la tercera posició, només superat per Roman Ramos, que segueix lider, ara amb 183 punts, i Carmelo Morales, segon amb 174.

La competició finalitzarà el pròxim 8 de novembre, amb la disputa de la sexta i última de les proves previstes al calendari, que tindrà com a escenari, el circuit Àngel Nieto de Jerez de la Frontera.