IniciMotorMotociclismeMarc Alcoba reapareix amb l'Andotrans Team Torrent贸 amb dos podis al circuit...

Marc Alcoba reapareix amb l’Andotrans Team Torrent贸 amb dos podis al circuit de Navarra

Marc Alcoba ha tornat de forma brillant a l’Andotrans Team Torrent贸, obtenint el podi en les dos carreres de la quinta prova del Campionat d’Espanya de Superbike ESBK, disputada al Circuit de Navarra, en la que ha destacat tamb茅 el retorn de Tito Rabat, i 脪scar Guti茅rrez a les files del Team Honda Laglisse, ocupant precisament la vacant que va deixar Alcoba. En les dues m脿negues el pilot d’Alcanar va rodar a un gran ritme de principi a fi, sense acusar la inactivitat de la competici贸 oficial.

Ivo L贸pez va sortir molt fort per davant d’脪scar Guti茅rrez, Roman Ramos i Marc Alcoba, que van protagonitzar una emocionant lluita entre ells, i arribant als dominis del portugu茅s, que va continuar marcant el ritme per distanciar-se de tots i ser el millor amb un temps de 28:18.668. Guti茅rrez va acabar segon a 2.269 i Alcoba, tercer a 5.873.

La segona cursa va resultar m茅s complicada per als pilots, amb la pluja que va caure diumenge a la tarda. Aix貌 va donar com a resultat un inici espectacular, amb Tito Rabat que va agafar un avantatge en els inicis quan van apar猫ixer els ruixats en el seu cam铆 cap a la primera corba per primera vegada. Alcoba es va posar al capdavant abans del final de la primera volta.

Quan va comen莽ar la tercera volta, Ivo Lopes estava al capdavant i va comen莽ar a fer valer el control de la cursa en les dures condicions, per finalitzar, en primer lloc, amb un registre de 29:24.328, despr茅s de les 15 voltes passades per aigua. Alcoba no va poder seguir el ritme que marcava el BMW del l铆der del campionat i finalment va acabar a 13.751, darrere de l’Honda del pilot japon猫s Naomichi Uramoto, que va entrar, en segon lloc, a 7.088. Ivo Lopes lidera la classificaci贸 amb 208 punts, comptant amb una bona renda de 74 punts, per davant de Roman Ramos amb 134, i Naomichi Uramoto amb 127.

Marc Alcoba que comen莽ava la prova amb els 17 punts obtinguts a Jerez, quan representava a Team Honda Laglisse, ha sumat 32 punts al circuit de Los Arcos, i 茅s dotz茅 amb 49 punts, quan resten dues proves per finalitzar la competici贸, el 12 d’octubre al circuit 脕ngel Nieto de Jerez i el 16 de novembre al circuit de Montmel贸-Barcelona.