IniciMotorMotociclismeMarc Alcoba va finalitzar a Barcelona el Campionat d'Espanya de Superbike

Marc Alcoba va finalitzar a Barcelona el Campionat d’Espanya de Superbike

Marc Alcoba va disputar la setena prova del Campionat d’Espanya de Superbike, que va resultar més complicada del que estava previst. La posada a punt de les motos era bona i la motivació màxima, però amb resultats menys bons dels desitjats.

El pilot canareu va completar els entrenaments lliures de manera positiva, malgrat que la pluja que va caure divendres al matí va dificultar rodar a la pista. Dissabte va sortir amb el convenciment de fer dues bones sessions de classificació. A SBK, va aconseguir el sèptim millor temps de la qualyfying i a la primera cursa va competir decidit a mantenir-se a les primeres posicions. Un bon ritme de carrera el va recompensar amb un sext lloc final.

La cursa de diumenge no va anar tan bé. L’equip va intentar fer un pas més endavant, però la moto va patir una fallada elèctrica durant la prova i li va impedir poder esprémer bé el rendiment de la Yamaha R1, finalitzant en dècima posició.

El pilot canareu ha disputat tres proves en el seu retorn brillant a l’Andotrans Team Torrentó, obtenint el podi a les dues carreres de la quinta prova disputada al Circuit de Navarra, i no va competir a la sexta i penúltima prova al Circuit de Jerez-Ángel Nieto de Xeres, a causa d’una caiguda que va patir a l’última sessió dels entrenaments.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 75

Últimes notícies