IniciPoliesportiuTennisMaria Antonio i Elena Llauradó campiones de la primera prova de la...

Maria Antonio i Elena Llauradó campiones de la primera prova de la Copa Catalunya Tarragona

Continua la trajectòria positiva de Maria Antonio, amb el triomf en la primera prova de la Copa Catalunya Tarragona, disputada a les instal·lacions del Club Tenis Tarragona. La jugadora del Club Tenis Serramar de la Ràpita, es va imposar en la categoria júnior, superant a totes les seues rivals de la lligueta, i perdent tan sols un set, aconseguint la victòria davant Laia Pérez, 6/0, 6/0; Lucia Pérez, 6/1, 0/6, 10/8; Anna Felip, 6/1, 6/2, i Jordina Toral, 6/4, 6/4.

També es va proclamar campiona, Elena Llauradó en la categoria cadet, imposant-se en la final a Daniela Cardona, 6/2, 6/, en semifinals a Carla Foix, 6/2, 6/0, en quarts de final a Alèxia Gisbert, 6/4, 6/4, quedant exempta en primera ronda. Ruth Miralles, va finalitzar subcampiona en la categoria benjamí B.

Álvaro Navarro i Adrià Cardedeu, van arribar a les semifinals en aleví, i Enric Espinós en infantil.

álvaro Navarro, AdriÀ Cardedeu i Enric Espinós del Club de Tennis Serramar.
Ruth Miralles, benjamí del Club de Tennis Serramar.