IniciPoliesportiuAtletismeMaría José Descarrega or i bronze al Campionat d'Espanya de Llançaments Llargs...

María José Descarrega or i bronze al Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs Màster

María José Descarrega, s’ha penjat la medalla d’or en la modalitat de Martell de 3 quilos, F 55, del V Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Màster, disputat a les instal·lacions de la Granadilla de Badajoz.

La representant de la Unió Atlètica Montsià, es va imposar amb una excel·lent  marca de 33,80 metres, que li permet establir un nou rècord de Catalunya, i dels campionats, que estava en possessió de Montserrat Paños amb 31,62, i a tan sols 10 centímetres del rècord d’Espanya, que mantè Purificación Durante amb 33,90. Va compartir podi amb Purificación Durante (AA Moratalaz), segona amb 33,70 i Montserrat Paños (JA Sabadell), 33.21, que va ocupar la tercera posició.

En la competició van participar un total de 92 llançadors, dels quals una vintena, han estat medallistes als recents europeus de Braga de la seua categoria. Van competit, 38 atletes en la modalitat de disc, 31 en javelina, 36 en martell i 46 en martell pesant, per sumar 141 participacions.

María José Descarrega està protagonitzant un inici molt positiu de temporada, amb la consecució de la medalla d’or al Campionat d’Espanya, al Campionat d’Europa a la ciutat portuguesa de Braga, i or en Martell i plata en Martell pesat al Campionat de Catalunya a Santa Coloma de Gramanet.

Maria José Descarrega s’ha penjat tambè la medalla de bronze en la prova de martell pesat de 7,26 quilos, amb un millor llançament de 9,59. La medalla d’or ha estat per a ,Montserrat Paños (JA Sabadell), amb  10,25, i la plata per a Pilar Alonso (Hiber Rioja), 9,87.