IniciFutbol3ª CatalanaMasdenverge i Roquetenc signen les taules en un partit frenètic (2-2)

Masdenverge i Roquetenc signen les taules en un partit frenètic (2-2)

El Masdenverge van tenir una gran opció per avançar-se quan Xavi veia com Miquel salvava el gol sobre la línia. Reacció immediata dels visitants que obrien el marcador en una centrada lateral. Però abans del descans un gran gol de cap restablia la igualada. Es tornaven a avançar els visitants, arribant l’empat a la recta final. En temps d’afegit Josué amb una gran aturada rescatava un punt per al Roquetenc en un duel elèctric.

Tot i l’estat del terreny de joc, els dos equips van brindar una gran tarde de futbol amb dos equips que buscaven sumar la seua primera victòria de la temporada. Els locals millor aclimatats a la irregularitat del terreny de joc, van gaudir d’una primera arribada quan al vèrtex esquerre de l’àrea Juan connectava una rematada que aturava Josué molt ben col·locat. Però, l’acció que podia haver canviat el signe del partit es va produir en una internada de Juan, que trencava el fora de joc, i driblava a Josuè rematant creuat a porta buida arribant el defensor visitant Miquel Piñol, que sobre la mateixa línia de gol podia allunyar la pilota, quan ja es cantava el gol. Del possible 1-0 es va passar al 0-1. En un error en la sortida de pilota, la recuperació al mig del camp permetia als roquetencs obrir la jugada en banda a la cavalcada de Joel Roig que la posava medida al cor de l’àrea on Ayoub llençant-se a terra podia enviar la pilota al fons de la xarxa. Però de mica en mica, es refeia el conjunt arlequinat i fruit d’una recuperació al centre del camp, l’obertura en banda dreta per a Eric li permetia fer la centrada medida al cap de Xavi Tomàs que superava a Josué en una rematada ajustada al pal que significava el gol de l’empat. Amb la incertesa del resultat, es marxava als vestidors.

A la represa, el partit seguia amb la mateixa tònica i eren els roquetencs qui aprofitaven una ràpida contra conduïda per Joel Roig, que obria a banda dreta per a l’internada de Morales per la dreta de l’àrea que rematava al primer pal i Marc podia refusar a córner. De la sacada de cantonada vindria el gol. Joel Roig era l’encarregat de servir l’acció a pilota aturada que Carrasco, rematava creuat, passant per sota les cames d’Ousman i aconseguia posar per davant al marcador als visitants altre cop amb una rematada al pal llarg. Amb el partit trencat, Carrasco en dos ocasions consecutives va perdonar la possibilitat de fer l’1-3. No van poder concretar els de David Garcia que veien com en una internada per la dreta d’Axel, centrava cap al segon pal on Eric, completament lliure de marcatge, amb el cap impactava la pilota que després de tocar al pal acabava entrant i restablia la igualada per als de Cristian Torta. Amb el 2-2, es van poder viure els millors minuts del partit. Primer eren els visitants qui gaudien d’un obús d’Àngel Cid, des de trenta-cinc metres, va connectar una rematada que s’estavellava al travesser. Torn per als locals, que van topar davant un incommensurable Josué que primer realitzava una aturada felina davant Axel a dos metres de porteria (91′) i quatre minuts després en una rematada de Carles des de la frontal que tocava sobre el cos d’un defensor es perdia a córner i de la sortida de la cantonada, li arribava a Eric que feia una rematada que es perdia a molts pocs centímetres del pal. Vibrant partit que va acabar amb taules.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 9:58, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre, edició dimarts:

Sala de premsa:

El tècnic local, Cristian Torta, ens comentava que “el resultat el podem considerar com a just. Per a natros resultava un partit incòmode i quan començàvem a tenir més circulació interior i més línia de passada en curt ens arribava el gol d’ells que els avançava al marcador. Amb el marcador en contra, possiblement ha coincidit amb els millors minuts nostres i aconseguíem empatar. Però en els deu minuts finals del primer temps, perdíem el control i la xispa que estàvem tenint tot i que no ens han ocasionat perill” resumia Torta de la primera meitat. “Els primers vint-i-cinc o trenta minuts de la represa, no ens sentíem còmodes altra vegada. Ens hem separat molt entre línies i hem rifat moltes pilotes i m’ha tocat introduir un canvi de sistema perquè no ho veia gens clar. Això ens ha permés capgirar la situació i fer que els vint minuts finals els tinguessem acorralats dins al seu camp, tenint vàries situacions per a marcar que no hem pogut aprofitar. Al final, un punt que ens fa mantenir la imbatibilitat i mirarem d’aconseguir la primera victòria de la temporada la setmana vinent a l’Aube” reblava l’entrenador del Masdenverge.

Per la seua banda el tècnic roquetenc David Garcia ens manifestava que “ha estat un partit vibrant i bonic de cara a l’espectador. En moltes contres i situacions de gol a les dos àrees. Els primers deu minuts dominava més el Masdenverge, i a natros ens costava adaptar-nos al terreny de joc. A partir d’aquí, a mesura que anava avançant el partit començavem a tenir més la pilota i a tenir un parell d’ocasions, entre una d’elles en una internada per la banda de Joel que centrava desde línia de fons i entrant per darrera Ayoub rematava i ens aconseguia avançar al marcador. Continuàvem sent dominadors de la situació del duel mentre que els locals tenien una mica d’incertesa a l’hora de sortir jugant des de la seva zona u. I quan millor estàvem, es produïa una internada per la dreta que centraven al primer pal i remataven de cap fent-nos l’empat” ens analitzava del que havien donat de sí els primers quaranta-cinc minuts. “La segona part ha estat més igualada i amb moltes contres i ocasions a les dos àrees. Carrasco marcava a la sortida d’un córner pràcticament al quart d’hora i ens tornava a posar en avantatge. A partir d’aquí els locals han jugat més directe i ens han creat un parell de situacions clares, i arribava l’empat a dos. Al temps de descompte Josué feia una gran aturada que pareixia que entrava i ens salvava un punt. Partit obert i incert en el qual considero que l’empat ha estat el més just” sentenciava l’entrenador roquetenc.

CF MASDENVERGE, 2
CD ROQUETENC, 2

CF Masdenverge: Marc, Josep (Xuxes, 55’), Jordi Ventura, Eric, Edu Albiol (Garcho, 55’), Iniesta, Carlos Sánchez (Edu Roig, 80’), Martí (Carles, 45’), Xavi Tomàs (Axel, 70’), Ousman.

CD Roquetenc: Josué, Gerard, Àngel Cid, Roger Turch (Youness, 55’) (Axel, 83’), Michael, Joel (Stephane, 68’), Miralles (Aitor, 45’) (Quim Martínez, 70’), Ayoub, Ivan Arasa, Lluís, Miquel Piñol.

Àrbitre: Omar Ohanni, del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre. Targetes per als locals Axel (33’) i al delegat Ruben Accensi (2) (89’) i per als visitants Àngel Cid (59’), Michael (64’), Ivan Arasa (67’), Josué (76’) i el tècnic David Garcia (44’).

Gols: 0-1, Ayoub (18’); 1-1, Xavi Tomàs (33’), 1-2, Aitor (57’), 2-2, Eric (84’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la segona jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: