IniciPoliesportiuAtletismeMàxim Valencia (UA Montsià), or en sub-14 al cross de Banyoles

Màxim Valencia (UA Montsià), or en sub-14 al cross de Banyoles

Màxim València va pujar al més alt de podi al Cros de Banyoles, del Circuit Gironí de Cros, puntuable per al Gran Premi Català, disputant al parc de la Draga.

L’atleta perellonenc de la Unió Atlètica Montsià, va finalitzar, en primer lloc, de la categoria sub-14, que van efectuar un recorregut de 2050 metres als voltants de l’estany de Banyoles, en un circuit ràpid. Van completar el podi Pau Perales (CA Palafol), en segon lloc, i Biel Uberni (CA Penedès). La recaptació de la cursa va anar destinada a la Marató de TV3.

També va haver-hi representació ebrenca al Trofeu Nadal del CN Reus Ploms, destacant el primer lloc de Marta Llebaria (CA Ascó), en els 200 metres absoluts amb 27.34, el segon lloc d’Aleix Roca (CA Ascó), en els 600 sub-14, amb 1:50.51, i el tercer d’Òscar Gómez (ATE), en els 800 metres absoluts amb 2:10.69.