IniciPoliesportiuPatinatgeMedalla de bronze del CP l'Aldea al català de Grups Xou

Medalla de bronze del CP l’Aldea al català de Grups Xou

Les components del CP l’Aldea es van penjar la medalla de bronze, en la modalitat de Grup Xou Petit, al XXIII Campionat de Catalunya de Grups Xous I Quartets, disputat al Palau d’Esports de Granollers, amb més de 4000 espectadors.

El grup del CP l’Aldea, havia aconseguit la medalla de plata al territorial, i en esta competició va finalitzar en tercera posició. La medalla d’or va ser per al CPA Tona, que va revalidar el títol amb una valoració de 39,90 punts, només 14 centèsimes més el ‘Revolut’ de l’AS Cunit, que presentaven per primera vegada un equip en aquesta categoria i competia com a campió territorial de Tarragona. El tercer lloc del podi va ser per al CP L’Aldea i el seu ‘Únic@’, gràcies als 37’75 punts aconseguits.

En categoria de Xou Gran ha saltat la sorpresa perquè la primera posició ha sigut pel CPA Girona i l’actuació ‘Deixa’m viure’, que venia de ser segona al campionat territorial. Amb aquest or les gironines han posat fi a tres anys consecutius de victòria del CPA Olot, que això sí, s’ha fet amb la segona posició. Les gironines han estat valorades amb un 40’03 pels 38’23 de les garrotxines. L’actuació ‘Chek-in’, del CPA Tona, ha rebut 32’37 punts, suficients per penjar-se el bronze.

La pròxima cita serà del 24 al 26 de març amb la disputa a Barcelona del Campionat d’Espanya.