IniciPoliesportiuAtletismeMedalla de bronze del sub-10 de 4x60 de l'Atletisme Terres de l'Ebre...

Medalla de bronze del sub-10 de 4×60 de l’Atletisme Terres de l’Ebre al Campionat de Catalunya de relleus

TORTOSA // L’equip sub-10 de 4×60 de l’Atletisme Terres de l’Ebre, format per Laura Borràs, Martina Segura, Paula Sintorres i Carla Ferrando, ha aconseguit la medalla de bronze en la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus Sub10-12-14-16, disputat a l’Estadi Moisés Llopart a El Prat de Llobregat, en la que van participar els equips que es van classificar a la jornada prèvia el passat dissabte a l’Estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona.

L’equip tortosí es va classificar segon en la semifinal amb un temps de 40:16, només superat per l’Avinent Manresa, i en la final van ocupar el tercer lloc amb 40:33, per darrere del CA Sant Just, or amb 39:36 i el JA Sabadell amb 40:24. També va destacar la quinta plaça del relleu sub-16, amb Biel Calvet, Arnau Rodríguez, Dan Galiana I Hugo Colomé, amb 2:40:30, i la novena del 4×60 sub-10 masculí, de Yago Caloto, Ramon Castells, Marc Luna I Pau Peñas, amb un temps d’1:40:60.