IniciPoliesportiuEsgrimaMedalla de bronze per a Aleix Jiménez en l'estatal sub-23 d'espasa

Medalla de bronze per a Aleix Jiménez en l’estatal sub-23 d’espasa

AMPOSTA // Després de la plata obtinguda en la categoria júnior, Aleix Jiménez ha completat una magnífica actuació en el Campionat d’Espanya d’esgrima, penjant-se la medalla de bronze en la categoria sub-23 de la modalitat d’espasa, per augmentar el palmarés de la Sala Esgrima Amposta.

Tot i resoldre la seua poule amb certs problemes al poliesportiu Zuburdón, de la localitat madrilenya de l’Escorial on es disputa la competició, el representant de la Sala Esgrima Amposta ha aconseguit l’objectiu de pujar a podi. En aquesta fase inicial ha superat a Jorge Ibañez (Sala Armas Madrid); Gorka Berganza (CE Gazteiz); Carlos Hernández Rivas (Sala Armas Albacete), i derrota davant Iñigo Eguiluz (Sala Armas Burgos); Diego Rodriguez Aceytuno (CE Valladolid) i Javier Fernández Pérez (CE Las Rozas).

Per accedir a les semifinals va vèncer a Diego Calderón (Olimpo de Madrid), 15-10, que es presentava com a líder del rànquing estatal, perdent després en semifinals amb Miguel Angel Chuzón (Escuela Cid Campeador de Burgos), per un ajustat 15 -13.

Gerard Gonell ha guanyat les sis confrontacions de la seua poule, i derrotat a Javier Moreno (Sala Armas Albacete), 15-10, perdent en quarts de final amb Javier Fernández Pérez (Escuela Lázaro Cárdenas Madrid), 15-8, finalitzant en quinta posició. En la competició femenina Paula Vidal ha estat vuitena i Anaís Pujol, catorzena.