IniciPoliesportiuAtletismeMedalla de bronze per a Jan Sans i Andrea Florina Sabou al...

Medalla de bronze per a Jan Sans i Andrea Florina Sabou al Campionat Universitari d’atletisme

La pista Monte Romero de Múrcia va acollir el passat cap de setmana, una nova edició del Campionat d’Espanya Universitari d’atletisme, amb la participació del tècnic Jan Sans i l’atleta Andrea Sabou, representant la universitat: EUSES – URV Grau en CAFE, carrera que estudien a Amposta.

Tant el Jan com l’Andrea van fer un gran campionat, aconseguint dues medalles de bronze, Jan en la prova de 110 metres tanques masculins amb una marca de 15’06”, en la que es va emportar la medalla d’or Paul Ubiena (Universidad de Deusto), 14’70”, i la plata Santiago Rozas (Universidad de Santiago de Compostela), 15’01”. Andrea Florina Sabou en la de triple salt femení, amb una millor marca personal de 12’40, amb primer i segon lloc per a Marià González (Universidad de Valencia), 12’82, i Samira Zarhioul (Universidad de Extremadura), 12’75. A més, també va quedar quarta en la prova de longitud amb 5.81, que també representa el seu millor registre personal, amb triomf de Clàudia Conte (Universidad Jaime I Castellón). Van estar acompanyats en el campionat pel tècnic Pau Cecília, que també és cap d’estudis del grau en CAFE.

També va competir l’atleta ebrenca de l’AA Catalunya, Laia Monforte en la Universitat Rovira i Virgili, finalitzant en sexta posició en la prova dels 200 metres llisos, amb una marca de 25’13”, en la que es va imposar Lucia Carrillo (Universidad Católica de San Antonio), amb un temps de 23’73”.