IniciPoliesportiuJudoMedalla de bronze per a Lur Sedó i Natàlia Penas al Campionat...

Medalla de bronze per a Lur Sedó i Natàlia Penas al Campionat de Catalunya absolut de judo

Lur Sedó i Natàlia Penas van protagonitzar l’actuació més destacada dels representants del Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, format per les delegacions del Tortosa Athlètic Judo, Judo Fitness Priorat i Judo Montsià de la Ràpita, al Campionat de Catalunya absolut masculi i femení de judo, disputat al pavelló poliesportiu de les Llars Mundet de Barcelona, amb la participación d’uns 300 judokes.

Lur Sedó es va penjar la medalla de bronze en la categoria de -48 quilos, compartida amb Olga Jiménez (Esport 7 Manresa), categoria en la qual va aconseguir la medalla d’or Noèlia Jardo (Esport 7 Manresa), i la plata Clàudia Pla (Vital Esport l’Hospitalet de l’Infant). També amb la tercera plaça es va classificar Natàlia Penas, en la categoria de -52 quilos juntament amb Júlia Pérez Iglesias (Deportiva Dojo Tamashi), amb medalla d’or per a Bianca Ramón (Judo Rei) i plata per a Raquel Romeu (Judo Moià).

Pel que fa als representants masculins, en -66 quilos, Lyubo Grygoriv i en -73 Julio Fernández van ocupar la sèptima posició, Andreu Pérez va ser cinquè en -100 quilos, i també va competir Àngel López.

El 16 d’octubre serà el torn dels cadets, que disputaran el Campionat de Catalunya masculí i femení, també amb el pavelló poliesportiu de les Llars Mundet com a escenari.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies