IniciPoliesportiuTaekwondoMedalla de bronze per Andreu Pérez Campos al Campionat d'Europa sub-21 de...

Medalla de bronze per Andreu Pérez Campos al Campionat d’Europa sub-21 de taekwondo a Tallin

Andreu Pérez Campos s’ha penjat la medalla de bronze al Campionat d’Europa sub-21, cadet i kids, que s’ha disputat a Tallin la capital d’Estònia. El component del TKD Alfaro, ha col·laborat a més a l’excel·lent actuació de la selecció espanyola, que ha finalitzat en segon lloc per països de la classificació femenina i el tercer de la general.

Andreu, només va perdre el combat de semifinals en la categoria de +87, on va ser superat per Pasko Bozic de Croàcia, que finalment s’ha penjat la medalla de plata perdent la final amb el turc Huseyin Demircioglu. En octaus de final va imposar-se al serbi Mitar Maklenovic, en quarts al turc Emre Tukalmis Atesli.

Amb el podi aconseguit a Tallin, millora la seua anterior participació en l’Europeu sub-21, quan el 2019 va finalitzar en quinta posició a la ciutat sueca d’Helsingbor. El mateix any, s’havia penjat la medalla de bronze al d’Europa junior disputat a les instal·lacions de Marina d’Or a Oropesa de Mar. Amb aquesta meritòria tercera plaça de l’Europeu sub-21, Andreu Pérez culmina una magnífica temporada, a la que també cal afegir Enguany sembla en un bon estat de forma, després d’haver aconseguit la medalla d’or al Campionat de Catalunya absolut disputat al pavelló de la Mar Bella el passat mes de març, al Campionat d’Espanya sub-21 al mes de juny a La Nucia, i a l’absolut estatal al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm.