IniciPoliesportiuAtletismeMedalla d'Or de Marina Freixa i Adam Maijó al Català sub-20

Medalla d’Or de Marina Freixa i Adam Maijó al Català sub-20

El CN Ascó va dominar en el mig fons, als Campionats de Catalunya sub-20 en pista coberta, disputats a Sabadell, amb la participació de més de dos-cents competidors.

Els seus dos representants en la prova dels 1.500 metres, es van penjar la medalla d’or, Adam Maijó, es va imposar amb un temps de 3:52:65, mínima per al campionat d’Espanya, amb gairebé set segons d’avantatge sobre Àlex Salas (Cornellà At), que va entrar en segona posició.

Marina Freixa, va entrar en primera posició amb un registre de 5:11:01, superant per 78 centèsimes a Meritxell Raimundo (JA Sabadell), en una prova bastant lenta.

Van disputar la final els components de l’Atletisme Terres de l’EbreMohamed Benyacid (ATE), novè en els 800 metres, 2:09:49; i sexta posició per Victor Martí, en els 3000, 10:43:40, i Carla Puentes, salt d’alçada, 1,41.

Per part de la Unió Atlètica Montsià, Andrea Florina Sabou, quarta en salt d’allargada amb 5,23 i sexta en els 60 metres tanques, 9:53; Joan Francesc Navarro, sext en salt d’allargada, 6,38, i Mar Fibla en pes, 10,13
També a la pista coberta de Sabadell, es va disputar la prèvia dels Campionats de Catalunya de relleus amb rècord dels campionats a càrrec de l’equip de la UA Montsià format per Axel Dominguez, Axel Panisello Pol Torrent i Edgar Valldepérez amb 3:30:58 en els 4×400 sub-18.