IniciPoliesportiuAtletismeMedalla d’or de Xavi Moreso a la quinta jornada del Territorial a...

Medalla d’or de Xavi Moreso a la quinta jornada del Territorial a Reus

Les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms, van acollir la quinta jornada del Campionat Territorial de Promoció d’atletisme.

Va pujar al més alt del podi, en els 600 metres, sub-16, Xavi Moreso (ATE), 1’31″72,

Es van penjar la medalla de plata, en els 600 metres,  sub-12,  Aleix Roca (UA Ascó), 1’48″99, i Joan Alegret (ATE), sub-16, 1’35″43.

Una medalla de bronze  en pes sub-14 per a Clàudia Cecilia (UA Montsià), 9,46.

Tambè es va disputar en el maeix escenari una sessió de control absolut on va destacar la primera posició de Sergio Alastrue (UA Montsià), 23″03, en els 200 metres absoluts, en triple salt David de la Llave (CA Ascó), 11,96, i el tercer lloc de Malena Forcadell (UA Montsià), 2’31″37.