IniciMotorMotociclismeMeritòria octava posició d'Iker Garcia a Motorland

Meritòria octava posició d’Iker Garcia a Motorland

La segona prova del Campionat d’Espanya de Superbike al circuit aragonès de Motorland a Alcanyís, va començar plena de dificultats per a Iker Garcia. El pilot casenc de l’Arco MotoR University, va patir una caiguda en la primera carrera, que li va provocar diferents contusions i una lesió a la clavícula.

Tot i això, el pilot va sortir al warm up del diumenge al matí i va disputar la segona carrera de la tarda, aconseguint una treballada octava posició de la seua categoria de Superestock 600, ja que va haver de córrer amb dolor durant les 14 voltes.

Iker Garcia finalitzada la prova comentava “estic content per una part perquè divendres vaig rodar dels tres primers amb bones sensacions amb la moto, però dissabte la qualificació no va ser del tot bona i amb la caiguda de la primera carrera, ho vaig passar molt malament“, reconeixia que va patir bastant, “és veritat que la segona carrera, em feia mal, però havia de córrer si o si i estic content d’haver acabat amb una octava posició”, i afegia, “agraeixo a tot l’equip pel treball que han fet durant els quatre dies i també als aficionats i espònsors que van venir diumenge a donar-me suport“.

Va ser un cap de setmana de plena activitat al complex de Motorland Aragó. En total prop de 2.000 persones han passat en tan sols dos dies pels diferents circuits de Motorland Aragón.

El triomf en la segona carrera de Superestock 600, va ser per a Rubèn Romero (Ilusión Racing), amb 27.41.739, seguit per Juan Esteban Rivera (Team Andifer Racing), 27.45.192. El pilot casenc va invertir un temps de 28.13.943.

La propera carrera serà al mític circuit de Cheste de Valencià els dies 13 i 14 de maig.