IniciPoliesportiuAtletismeMés de 1.200 participants en el Tritour de Deltebre

Més de 1.200 participants en el Tritour de Deltebre

El Triatló de Deltebre ha inaugurat el circuit Tritour, amb un èxit organitzatiu i de participació, amb més 1.200 triatletes en totes les modalitats individuals i de relleus. La prova va estar situada a la zona del pont Lo Passador i va transcórrer pel Riu Ebre, les boniques i tranquil·les carreteres amples i totalment planes de la zona i finalment, pel carril bici paral·lel al riu per a acabar sota el pont el Passador.

En Sprint individual, la de més acceptació amb 692 participants amb 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu., es va imposar, Nan Oliveras (Nan Oliveras Team), 54’42″2, seguit d’Erik Merino (CT Granollers), 55’27”, i Lucas Chirico (CET Distance), 57’21”.

Amb quart lloc va entrar el tortosí Enric Boldú (Fasttrialón CN Montjuic), 58′27″. La primera femenina ha estat Lara Aznar (CN Barcelona), 1:07’13”, i a continuació han travessat la meta.

Gemma Gregonis (UC Sant Cugat) 1:08’34”, i Berta Bruguera (TRICBM), 1:09’11”. En Olimpic individual, amb 1.500 metres de natació, 38 de ciclisme i 10 de cursa a peu., campió Roger Miravet (Saltoki Trikideak), 1:51’44”,seguit de Jordi Relats (CA Les Tortugues), 1:51’57”, i Heribert Cubells (CE Kataoa Barcelona), 1:53’06”.

La primera femenina Maria Rocafiguera (CN Vic-ETB), 2:15’05”, amb segon lloc de Sarah Lepine (Independent), 2:17’57”, i tercera Leticia Tainta (Independent), 2:21’31”.

En Short, amb 950 metres de natació, 57 quilòmetres de ciclisme, i 10 de cursa a peu, primer lloc per a Roberto Ruiz (Saltoki Trikideak), 2:11’01”, amb segon i tercer respectivament per a Ramir Marqués (CEA Betera), 2:11’51”, i Àlex Álvarez (Club Deportivo Bilbao), 2:13’18”. Les tres primeres femenines han estat, Eva Ledesma (CE TRI 4.40), 2:27’45”, Verònica Aveni (CN Vic-ETB), 2:33’21”, i Carla Palomar (CT Cornellá), 2:40’21”.

En Half individual, 1.900 metres de natació, 86 quilòmetres en bicicleta i 20 de cursa a peu, primer lloc per a Òscar Marquez (T3 Team), 3:54’26”, segona posició per a Oriol Alonso (CT Vallirana), 3:56’28”, i tercera de Sergio Bernal (Independent), 3:58’05”, amb els dos primers llocs femenins d’Elisabet Muñoz (Essencial Triatló), 5:49’18” i Júlia Lagunilla (Independent), 1:51’34”.

En la modalitat de relleus, en Sprint es va imposar l’equip Octowave, en Olimpic, Triatló Davima JM, en Short, Jordi i en Half, Hilliwilly.

El circuit continuarà amb les proves d’Amposta el 28 i 29 de maig, Pont de Suert i el 17 de setembre a Tossa de Mar.