IniciConsells esportiusMés de 1.300 visualitzacions a l'streaming del campionat de gimnàstica rítmica dels...

Més de 1.300 visualitzacions a l’streaming del campionat de gimnàstica rítmica dels jocs esportius escolars de les Terres de l’Ebre

La gimnàstica rítmica dels jocs esportius escolars va estrenar la fórmula de retransmetre la competició en directe per streaming, a través de les xarxes socials dels consells esportius durant la primera jornada de la lliga territorial de les Terres de l’Ebre al pavelló “Galetet” de l’Ametlla de Mar.

Les xifres de visualitzacions, més de mil tres-centes, va superar totes les expectatives si a més a més es té en compte que les gimnastes participants, prop d’un centenar, podien accedir amb dos familiars al pavelló. Al marge d’una estricta aplicació dels protocols que estableixen les mesures per evitat el risc de contagi per Covid-19 entre les persones usuàries de les instal·lacions i els participants de l’activitat, es va optar per la fórmula del directe davant de les restriccions d’accés de públic als pavellons. Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla Mar, van presidir el lliurament de premis, obsequiant amb una medalla commemorativa i una mascareta a tots els participants. La segona jornada de gimnàstica rítmica està prevista al pavelló d’Amposta el proper 8 de maig.

  • Els pòdiums de les diferents categories van ser els següents

INFANTIL B: 1. Amaia Messeguer (La Sénia “País del Moble”).

ALEVÍ B: 1. Elia Gimeno (AME Ametlla de Mar), 2. Elsa Garcia (AME Ametlla de Mar), 3. Irene Escoda (AME Ametlla de Mar).

BENJAMÍ B: 1. Ainhoa Mateos (Club Rítmica Tortosa), 2. Noa Maza (Club Rítmica Tortosa), 3. Carla Querol (La Sénia “País del Moble”).

CADET C: 1. Noa Bonfaill (Club Rítmica Tortosa), 2. Aina Lopez (Gimnàstic Rapitenc).

INFANTIL C: 1. Marina Borreas (La Sénia “País del Moble”), 2. Alexandra Esteban (Rítmica Amposta).

ALEVÍ C: 1. Júlia Vidal (La Sénia “País del Moble”), 2. Leire Miguel (Rítmica Amposta), 3. Angela Navarro (Gimnàstic Rapitenc).

BENJAMÍ C: 1. Júlia Juan (La Sénia “País del Moble”), 2. Elia Messeguer (Club Rítmica Tortosa), 3. Sofia Cabanes (Club Rítmica Tortosa).

PREBENJAMÍ C: 1. Bruna Hernández (Rítmica Amposta), 2. Anna Serral (AME Ametlla de Mar), 3. Angelina V. Vegh (Gimnàstic Rapitenc).

PREBENJAMÍ CONJUNTS C: 1. AME Ametlla de Mar, 2. Rítmica Amposta “Bob Esponja”.

BENJAMÍ CONJUNTS C: 1. Rítmica Amposta “Toy Story”, 2. Rítmica Amposta “Aladdin”.

INFANTIL DUO: 1. Rítmica Amposta Duo.

BENJAMÍ TRIO: 1. Club Rítmica Tortosa Trio.

JUVENIL A: 1. Mar Colen (AME Ametlla de Mar), 2. Anais Fornós (Gimnàstic Rapitenc).

CADET A: 1. Lucia Santos (La Sénia “País del Moble”), 2. Denisa Marisa Daraban (Club Rítmica Tortosa), 3. Blanca Matamoros (CE Canareu).

INFANTIL A: 1. Maria Zaragoza (La Sénia “País del Moble”), 2. Mariona Mora (Gimnàstic Rapitenc), 3. Anahí Giné (CE Canareu).

ALEVÍ A: 1. Aina Marcoval (La Sénia “País del Moble”), 2. Paula Robert (Club Rítmica Tortosa), 3 Briana Elizalde (Club Rítmica Tortosa).

BENJAMÍ A: 1. Noa Vilar (Rítmica Amposta), 2. Karolina Holovackova (Gimnàstic Rapitenc), 3. Claudia Reverte (Gimnàstic Rapitenc).

INFANTIL CONJUNTS A: 1. AME Ametlla de Mar.

OPEN SÈNIOR: 1. Antonio López (Rítmica Amposta).

OPEN CADET: 1. Claudia Marco (Rítmica Amposta).

OPEN INFANTIL: 1. Sheila Lamaallam (Rítmica Amposta), 2. Gloria Nedelcu (Rítmica Amposta).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 28

Últimes notícies