IniciPoliesportiuAtletismeMés de 200 persones participen en la primera edició de la cursa...

Més de 200 persones participen en la primera edició de la cursa solidària EbreTEA

L’Associació Trastorn de l’Espectre Autista de les Terres de l’Ebre, van organitzar la primera edició de la cursa EbreTEA, en el que van participar més de 200 persones. La cursa oberta a tothom, celebrada el passat dissabte 6 d’abril, va sortir a les 10 hores del matí, des de les Escoles Velles de l’Aldea, efectuant-se un recorregut a escollir entre caminar o córrer, pels carrers del municipi.

Després de la cursa no competitiva i amb la col·laboració de l’Ajuntament i comerços der l’Aldea, va continuar l’activitat, amb la lectura d’un manifest de la Federació Catalana d’Autisme, amb motiu del Dia Mundial de l’Autisme, on tots els assistents van poder degustar fruita, baldanes, pizza, coc i xocolata i a més de molts regals i sorpreses.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Antoni Gilabert (a l’esquerra de la imatge), juntament al president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Víctor Grau (al centre) i Aleix Franch, a la dreta de la imatge, de la comisió directiva del Consell Esportiu. / Foto: Cedida

L’Associació Trastorn Espectre Autista Terrers de l’Ebre va néixer l’any 2008 per la necessitat de donar suport, oferir serveis i oportunitats, i millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA i el seu entorn. L’associació vol convertir-se en un espai que té en compte les necessitats de les persones amb autisme i alhora, promoure la interacció de les seves famílies, afavorint l’intercanvi d’experiències i coneixements.

Està formada per persones amb TEA, les seves famílies i persones sensibilitzades amb aquest trastorn. És una associació sense ànim de lucre, que engloba les comarques del sud de la província de Tarragona (Baix Ebre, Montsià i Ribera d’Ebre i Terra Alta).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 47

Últimes notícies