IniciConsells esportiusMés de 350 alumnes participen a la Diada Poliesportiva del Montsià

Més de 350 alumnes participen a la Diada Poliesportiva del Montsià

Més de 350 alumnes de primer d’ESO han participat aquest dijous, 21 de març, a l’onzena Diada Poliesportiva del Montsià, que s’ha desenvolupat a les instal·lacions esportives d’Amposta, amb l’epicentre al Parc dels Xiribecs.

Hi ha assistit alumnat de set centres de la comarca: Institut de Tecnificació, Institut Escola Agustí Barberà i Col·legi Sagrat Cor d’Amposta, Institut Manel Sales i Ferré d’Ulldecona, Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar, Institut Els Alfacs de la Ràpita i Institut de la Sénia. Amb franges de 25 minuts, han realitzat rotacions per les estacions de diversos esports: bitlles, jocs populars, futbol, bàsquet i handbol, entre d’altres.

Foto: Cedida

L’activitat ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Montsià amb el suport i impuls dels Serveis Territorials d’Educació i de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre i la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) – Euses de la Universitat Rovira i Virgili (URV), els cicles formatius de l’Institut de Tecnificació d’Amposta, els dinamitzadors de l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Manel Sales i Ferré d’Ulldecona i el Club de Bitlles d’Amposta.

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora el 6 d’abril, i després de la Diada Poliesportiva del Baix Ebre que es va organitzar la setmana passada, també hi haurà la Diada Poliesportiva de la Ribera Ebre i Terra Alta, a Móra d’Ebre, el 4 d’abril.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 38

Últimes notícies