IniciEsportsMés de 500 alumnes participaran a la Diada Poliesportiva del Baix Ebre

Més de 500 alumnes participaran a la Diada Poliesportiva del Baix Ebre

Més de 500 alumnes de primer d’ESO participaran aquest dijous, 14 de març, a l’onzena Diada Poliesportiva del Baix Ebre. A la jornada, que tindrà lloc al complex esportiu de Tortosa, hi participaran dotze clubs esportius i s’hi desenvoluparan tretze activitats esportives.

L’activitat està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, compta amb el suport dels Serveis Territorials d’Educació i de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de
l’Ebre i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, els graus universitaris d’Educació Primària (menció d’Educació Física) i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) – Euses de la Universitat Rovira i Virgili (URV), el WIN Tortosa, TortosaSport i les entitats esportives participants: Club Bitlles Catalònia de Jesús, Club de Rem Tortosa, Club Atletisme Terres de l’Ebre, Club Voleibol Roquetes, Club Judo Priorat-TE, UE Tortosa Ebre, Centre d’Esports Tortosa, Club Bàsquet Cantaires Tortosa, Club Tennis Tortosa, Penya Ciclista Ja Arribarem i Club de ball esportiu Twist Dancelab Tortosa.

Els alumnes participants representaran a nou centres del Baix Ebre: Escola Sagrada Família, Institut Dertosa, Escola Consolació, Institut Cristòfol Despuig, Col·legi Teresià, Escola Mercè Pla, de Tortosa; Institut Candelera, de l’Ametlla de Mar; Institut Deltebre i l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús. La jornada serà de les 9.30 hores fins a les 13.30 hores i hi haurà diferents rotacions per les estacions de diversos esports: bàsquet, ciclisme, voleibol, rem ergòmetre, judo, pàdel, futbol, tennis, handbol, atletisme i diferents jocs tradicionals i populars. “Volem aprofitar i ajudar a tot l’actiu associatiu i de teixit dels clubs esportius de la comarca i apropar-los els diferents esports als joves i a la inversa”, diu el representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà Carceller.

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora el 6 d’abril, també hi haurà la Diada Poliesportiva del Montsià, a Amposta, el 21 de març; i la Diada Poliesportiva
de la Ribera Ebre i Terra Alta, a Móra d’Ebre, el 4 d’abril.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies