IniciPoliesportiuAtletismeMés de dos-cents participants en la tretzena edició de la Cursa i...

Més de dos-cents participants en la tretzena edició de la Cursa i Caminada Popular dels Fondistes Rapitencs

La Cursa i Caminada Popular de la Ràpita ha tornat en força, després d’un parèntesi de dos anys, Fondistes Rapitencs, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, institucions, entitats i voluntaris, han tornat a organitzar la prova en la seua tretzena edició.

La sortida i arribada va tenir lloc a la Plaça 1 d’Octubre, efectuant els més de 200 participants un recorregut de 5 km., pel centre de la població, per les avingudes Codonyol, Catalunya, Constitució, els carrers Gorria i Sant Francesc i la façana marítima. A la caminada que no serà competitiva i la cursa de 10 km competitiva, es van donar dues voltes de 5 km, totalment urbans i sobre superfície d’asfalt, amb dos punts d’avituallament al quilòmetre cinc i a l’arribada.

El més ràpid va ser Albert Sabater (CE Triatló Picornell), 36’27”, seguit de Xavier Ortin (Unió Runners Santa Bàrbara), i Esteve Olivé (+Que Kms). Les tres primeres femenines van ser Maribel Arenós (CE Vinaròs), 47’54”, l’ampostina Sandra Pellicer (48’29”, i Sara Sanz (AM El Turmell-Xert), 48′ 56″.

Els més destacats dels participants locals van ser José María Garcia López, 40’37”, seguit de Marcel Otón, 41’44” i Javier Samper, 42’27, i les primeres classificades femenines, Paula Pérez Carcellé, 51’38”, Cristina Tomàs, 54’19”, i Paula Sánchez Sáez, 54’32”.