IniciPoliesportiuAtletismeMés d'un centenar d'atletes van participar en la Cursa del Perelló

Més d’un centenar d’atletes van participar en la Cursa del Perelló

Una xifra que superava el centenar de corredors, van participar en les dues curses de 5 i 10 quilòmetres del Perelló, quarta prova del calendari del circuit Running Sèries Terres de l’Ebre 2022, que tornava després de dos anys, amb un recorregut urbà totalment d’asfalt. Els organitzadors van decidir avançar l’hora de la sortida, a causa de les altes temperatures dels últims dies, efectuada davant del pavelló poliesportiu municipal.

Els participants en la carrera dels 10 quilòmetres van donar dues voltes a un circuit, amb victòria per a l’atleta màster Ferran de Torres, amb un temps de 35’46”, seguit pels veterans Xavier Ortin, 36’28” i Luis Francisco Puentes, 37’13”. Mustapha Bassiyd, primer sénior va entrar en quarta posició amb 39’23”. La primera classificada femenina va ser Martina Comes, amb un registre de 41’55”, amb segon i tercer lloc d’Aida Pallarés, 47’09” i Carla Rallo, 48’53, les tres de categoria sénior.

En la carrera de 5000 metres, triomf del jove atleta sub-18 Axel Zarranz, amb un temps de 17’38”, amb segon i tercer lloc dels veterans Josep Ramon Sanahuja, 17’44” i David Roda, 17’52”, entrant quart el primer sénior, Alejandro Renales, 17’55”. La primera femenina va ser la sub-23, Ruth Martí, 20’08”, seguida de la veterana Mireia Mauri, 21’48”, i la primera senior Elisabet Llao, 21’55”.

La pròxima cita del Circuit Running Sèries Terres de l’Ebre, serà la quinta prova del Balcó de Camarles el 18 de juny, amb inscripcions ja obertes per a les dues carreres de 5 i 10 quilòmetres.