IniciPoliesportiuAtletismeMikel Besora i Laura Pallejà, els més ràpids en la Cursa de...

Mikel Besora i Laura Pallejà, els més ràpids en la Cursa de les 1000 escales de Flix

Mikel Besora (Nectina Trail Minicar Pons Diar), es va imposar en la Cursa de les 1000 escales de Flix, en la seua versió de recorregut llarg, invertint un temps de 29″23′, seguit de Carlos Herreras (Ironwill Barcelona), 29’56” i Julen Andola (Urola Triatloi Taldea), 32 13″. Laura Pallejà (Borges Trail), amb 36’29”, va ser la primera classificada femenina, seguida de Ruth Martí (CA Ascó), 37’05” i de Laia Solé (CEM La Cameta Coixa), 37’41”.

La prova organitzada pel Bar l’Escala, el Centre Excursionista de Flix i l’ajuntament de la població, va tornar a celebrar-se després de dos anys amb el seu format original, amb recorregut pel municipi, passant per gran part dels trams d’escales existents, acumulant un desnivell de 170 metres aproximadament.

La prova va començar al Bar l’Escala, on també estava instal·lada meta, amb dues alternatives quant al seu recorregut, amb una cursa popular de 2.500 metres que va comptar amb 255 inscrits, i la de dues voltes, amb uns 5.000 metres, amb participació de 45 atletes.

Tots els participants van rebre una samarreta tècnica de la cursa i van entrar al sorteig de vuit mones de les pastisseries Fleca Margalef, Forn Montserrat, Pastisseria Els Perxis i Pastisseria Larrosa. En el cas de la cursa de competició, va haver-hi premis en metàl·lic per a les tres primers atletes guanyadors de cada categoria tanta masculina com femenina.