IniciPoliesportiuCiclismeMoltes novetats a la plantilla del Control Pack Yupih de la Sénia

Moltes novetats a la plantilla del Control Pack Yupih de la Sénia

El Controlpack comença una nova temporada amb moltes expectatives i amb un planter molt renovat. El Consell Comarcal del Montsià va ser escenari de la presentació de la plantilla de l’equip del Club Esportiu Montsià, que esta temporada competirà amb la denominació Controlpack Yupih Convene.

L’entitat compta com a nous espònsors amb Yupih, botiga en línia dedicada a la creació de mobles infantils i juvenils adaptats a les necessitats del consumidor, i Convene, empresa dedica a comercialitzar programari per a reunions empresarials.

 

Moltes cares noves

Sergi Hernando serà el nou director tècnic, nascut a Lleida i gran coneixedor del món del ciclisme, després de la seua etapa competint al CC Terraferma, va integrar la primera junta directiva del Club Ciclista Ponent, fent-se càrrec de l’equip d’on van sortir corredors com Isaac Gálvez o Rafel Milà. L’any 2000 va dirigir el CC Camp Clar, i el 2007 va ser delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida. Fins al 2010 va formar un nou equip elit i sub-23 al CC Alcoletge i el 2011 va crear el CC Vall d’Aran. Seguixen a l’equip tècnic el director esportiu Eugenio Diaz, Carlos Batiste, el fisioterapeuta, el mecànic Josep Vaquero, Clara Ebri, Community Manager, i s’incorpora com a secretari Pau Martí. L’incombustible Néstor Biosca, un any més serà el manager i ànima de l’equip. En la plantilla continuen cinc integrants de la passada temporada, i s’han produït 19 incorporacions. 

 

Descobrir talents 

La plantilla tindrà més integrants que la passada temporada, i segons el mànager Néstor Biosca sortiran amb l’objectiu de repetir o inclús millorar els bons resultats de la passada campanya “tot i les lesions que van afectar l’equip, es van aconseguir molts èxits, ara sortim amb la columna vertebral de l’any passat, que oferixen moltes garanties, i esperem que les incorporacions els puguen ajudar”.

Unes incorporacions on la majoria de ciclistes són molt jóvens: “ha baixat la mitjana d’edat de la plantilla, dels 24 integrants 16 són sub-23, dels quals 8 debutaran en la categoria, i en alguns casos, provenen de la BTT, ja que els ciclistes que arriben després de practicar esta modalitat ens estan donant molt rendiment2.

Biosca va estar el passat mes d’octubre a Anglaterra, coincidint amb la disputa dels 6 Dies de Londres, on va poder fer bastants contactes “renovem a Santiago Cadavid, aconseguint la incorporació de l’irlandès Louis Biyard, al maig quan acabe els seus estudis, segurament vindrà un altre ciclista britànic”. De nou es presenta una intensa temporada “competirem a les Grans Clàssiques i Criterium del calendari català, i moltes curses del valencià, amb les voltes a Castelló, Lleó, València, i segurament entre cinc o sis de la Copa Espanya, a més per conveniència d’un dels nostres patrocinadors, podríem inclús sortir a l’estranger, concretament a Portugal i el Marroc, i el rapitenc Carlos Galan disputarà la Titan Desert”.

Esta serà l’onzena temporada amb el patrocini de Contralpack, l’empresa ubicada a la Sénia, que va agafar el relleu del mític Vivers Alcanar. Seran 48 anys de promocionar el ciclisme i competir en proves federades, i el seu mànager ja pensa a arribar als 50: “encara falta, però quan arribe hem de fer una gran celebració”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies