IniciAtletismeRunning SèriesMustapha Bassiyd, Ana Isabel Garcia, Pol Torrent i Ruth Martí vencedors de...

Mustapha Bassiyd, Ana Isabel Garcia, Pol Torrent i Ruth Martí vencedors de la Cursa del Pont

Un total de 151 participants (65 en la cursa de 5 quilòmetres i 86 en la de 10), van prendre part en la Cursa del Pont del Passador de Sant Jaume d’Enveja i Deltebre, segona puntuable per al circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre, organitzada per Idilic Turisme Esportiu, que va transcórrer pel pont Lo Passador entre Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, al voltant del parc fluvial de Deltebre amb la sortida i la meta i recorregut també per carrers de les dues poblacions.

En la prova dels 10 quilòmetres es va imposar el sénior Mustapha Bassiyd, amb un temps de 35’15”, que amb aquesta victòria se situa com a nou líder del circuit. En segon i tercer lloc van entrar Xavi Ortín primer veterà 2, 55’16”, i el sénior Edgar Domini, 36’01”. La reusenca Ana Isabel Garcia Caballero, veterana 1, ha estat la més rápida de les participants femenines, amb un temps de 41’23”, seguida de Cèlia Callarisa, veterana 1, 42’29” i Aida Pallarés, primera sènior, 45’08”, que continuen en primer i segon lloc respectivament de la classificació general.

En la cursa de 5 quilòmetres, triomf amb molta solvència de Pol Torrent, sub-23, amb un registre de 15’33”, amb segon lloc d’Axel Zarranz, sub-18, 17,06, i tercer del veterà 1, David Roda amb 17’18. Ara Zarranz i Roda comparteixean el primer lloc de la general. En la competició femenina primer lloc. de Ruth Martí, sub-23, amb 19’37”, segona posició d’Angela Barón, primera sénior, 20’07”, i tercera per a la veterana Angelina Díaz, 20’45”. Amb aquesta nova victòria després d’imposar-se a Santa Bàrbara, Ruth Martí es consolida com a líder de la general.

La pròxima cita de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà el 8 de maig amb la disputa de la Cursa de l’Aldea.