IniciPoliesportiuRemNombrosa presència ebrenca amb la Selecció Catalana de Rem

Nombrosa presència ebrenca amb la Selecció Catalana de Rem

El Parc Nàutic de Castrelo do Minyó a Ourense, serà escenari aquest cap de setmana, d’una nova edició del Campionat d’Espanya de Llarga Distància i per Autonomies de rem, en les categories, cadet, juvenil i absoluta, tant masculina com femenina, amb participació de 1.150 remers procedents de 107 equips i seleccions de 9 comunitats autònomes. 

El IX Campionat d’Espanya de Llarga Distància tindrà lloc a partir de les 9.00 hores, en les categories cadet, juvenil i absoluta, sobre una distància de 5.500 metres, participant el CN Amposta amb 15 embarcacions, el CR Tortosa, 4, i una de CN Sant Carles de la Ràpita.

El Nacional de seleccions autonòmiques, es disputarà el diumenge, a partir de les 16:30 hores, en què competiran remers de les mateixes categories, sobre una distància de 1.000 metres, més explosiva i ràpida. La selecció catalana ha estat concentrada a Banyoles preparant aquest compromís, i entre els 58 integrants de l’equip, destaca la presència de 23 components de clubs de les Terres de l’Ebre. Concretament competiran en cadets: Laura Turón, Emma Alimbau, Noa Guasch, Robert Trasca, Alexander Delgado i Aleix Rangel (CN Amposta); Pau Simó i Clement Guezs (CR Tortosa) i Marta Mariano (CN Sant Carles); en juvenils: Anastasia Zakharova, Laura Fibla, Eros Vilar, Nico Osta, Aaron Cano i Joan Bel (CN Amposta); Adela Romero i Eric Pastor (CR Tortosa), i en absoluta Aina Cid, Núria Puig, Paula Arques, Victòria Cid, Alex Pagà, i Victor Argentó (CN Amposta), i Alex Sigurbjorsson (CR Tortosa).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 78

Últimes notícies