IniciFutbol2ª CatalanaNou triomf del Tortosa al fortí del Josep Otero on no ha...

Nou triomf del Tortosa al fortí del Josep Otero on no ha deixat escapar ni un sol punt

Segueix la ratxa immaculada a l’estadi municipal Josep Otero d’un Tortosa que va tornar a sumar de tres i que no ha deixat escapar cap punt en els sis compromisos que ha disputat com a local aquesta temporada. No obstant això, el Camarles no li va posar gens fàcil, sobretot durant els primers quaranta-cinc minuts que van resultar molt oberts i on es reclamaven tres jugades conflictives dins l’àrea local així com la possible expulsió del porter visitant als primers compassos de partit.

Els dos capitans amb la tripleta rbitral abans de l’inici del partit. Foto: Jesús Ferrando (Ebresports)

L’inici de partit que es va poder viure va ser elèctric. A la primera acció atacant una centrada des del carril dret de Peke no trobava rematador passejant-se per davant tota la porta visitant. Poc més tard, una triangulació dels roig-i-blancs que li arribava a Peke pel centre de l’àrea, en tot per a afusellar a Aitor, la falta d’entesa entre l’extrem tortosí i Kebba finalment acabava mansament a les mans del porter visitant, després de que el davanter centre del Tortosa li pispés la possible rematada a Peke i s’anticipés a la rematad amb un xut que li sortia mossegat. Acte seguit, es donava lloc a la primera acció polèmica a l’interior de l’àrea local. Una acció de Raúl, quan estava carregant la cama per a xutar dins la línia de la frontal, rebia un topada per darrera no considerant absolutament res l’àrbitre, que es trobava a molt poca distància de l’acció. A la contra, i aprofitant les protestes del conjunt visitant, Kebba trencava el fora de joc en una acció per l’esquerra de l’atac i Aitor Arasa, que sortia a destemps, semblava cometre una falta clara que li hagués suposat l’expulsió. Davant la incredulitat de tothom, l’àrbitre decidia no castigar-ho amb falta i deixava continuar el joc. En la consecució de l’acció atacant, la pilota li arribava a Rafa Llop a l’interior de la gran i aquest obria al carril esquerre per a Arnau Beltran que rematava desviat al costat del pal dret de la porta camarlenca.

Després d’aquest inici frenètic, tindria el Camarles una nova oportunitat clara per a perforar el marc de Gerard, que estava incommensurable i amb el cos tapava la rematada de Beranuy des del punt de penal, desviant l’esfèric a córner (16′). Torn per al Tortosa, qui sorprenia amb un servei ràpid de falta filtrant la pilota cap a Marc Bernardo, que s’internava per la dreta de l’àrea i posava una centrada cap al segon pal on Ibra, totalment sol, rematava massa desviat per dalt del travesser (23′). Deu minuts més tard, tornava a aparèixer la figura d’un Gerard estelar que tornava a evitar el 0-1 en un servei de falta des de la frontal que Ferran treia magistralment a la base del primer pal i amb una estirada felina, desviava a servei de cantonada. Després d’un nou intent d’Ibra, que controlava Aitor sense excessius problemes (38′) es passava a una acció on es reclamaven unes possibles mans dins l’àrea tortosina, mostrant-se impassible l’àrbitre tarragoní que tornava a estar molt proper a l’acció. Però el que reclamaven amb més ímpetu arribava a tres minuts del descans, quan Raúl li guanyava inicialment la carrera a Manu per l’esquerra i quan entrava a l’àrea era suposadament derribat pel defensor tortosí. Tampoc en aquesta ocasió, va considerar res punible el col·legiat de la confrontació, arribant-se amb la incertesa de l’empat inicial al temps de descans.

A la represa, es va poder veure una versió del Tortosa molt més contundent ofensivament parlant. Abans de complir-se el primer minut de joc, en una internada per l’esquerra d’Arnau Beltran fins la línia de fons, la cedia enrera on Rafa Llop incomprensiblement després de rebre completament sol l’esfèric, rematava al cos d’Aitor Arasa quan ho tenia tot per a haver fet el primer gol del partit. Quatre més tard, era Raúl qui tenia la primera i única opció camarlenca al segon temps, després d’internar-se a l’àrea per la dreta i després de marxar de dos rivals rematava al primer pal on la interposició de Roger resultava providencial per als roig-i-blancs estavellant-li la pilota sobre el pit del central tortosí. Del possible 0-1, es passava a l’1-0, arran d’una nova acció d’un Arnau Beltran molt protagonista pel carril esquerre, que recollia una passada des de la dreta i la posava al segon pal on Peke prolongava amb el cap cap a l’interior de l’àrea on Rafa Llop, que es redimia del gol que havia errat minuts més prompte, rematava i marcava amb el cap superant per dalt l’estirada d’Aitor Arasa. A partir d’aquí el monòleg del Tortosa es va posar de manifest quan primer en una triangulació sortint des d’àrea pròpia amb una circulació al primer toc, la pilota li arribava a Ibra al carril esquerre i prolongava per a l’arribada de Kebba que rematava de primeres i Aitor refusava a córner al costat del primer pal (59′). A la sortida del mateix en una centrada de l’omnipresent Arnau cap al cor de l’àrea, Manu guanyava l’acció i rematava de cap i la pilota es perdia lleugerament per sobre al travesser. Peke també tindria la seua oportunitat en una rematada potent des de fora la frontal a la que responia el porter camarlenc al costat del primer pal (64′). I finalment arribava el segon gol, en una acció on desbordava per l’esquerra Rafa Llop que centrava al centre de l’àrea on Ibra amb el control s’orientava i creuava la pilota al pal llarg superant a Aitor i fent el gol de la tranquil·litat per als de Jordi Fabregat. Però encara hi hauria temps per a veure el gol de la temporada… En una combinació per la dreta, Dome es presentava al lateral de l’àrea des d’on centrava cap a Pau Miralles que d’esquenes i de tisora impactava ajustant-la al costat del pal esquerre de la porteria camarlenca. Un autèntic golàs! Que servia per a tancar una victòria treballada i molt soferta, que Rafa Llop tindria la possibitat d’ampliar tan sols dos minuts després quan es quedava sol damunt la frontal de la petita i la seua rematada creuada la podia controlar Aitor Arasa.

Dissabte vinent viatjaran al camp de la Sénia que va aconseguir la primera victòria lluny de casa dissabte al camp del Jesús Catalònia de forma contundent (0-4) en un partit on intentaran sumar la sisena jornada consecutiva sense perdre i que els apropi a l’objectiu marcat a principi de temporada de disputar la promoció d’ascens a 1a catalana. Per la seua part el Camarles, rebrà dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarde la visita del coer Remolins-Bítem, que encara no coneix la victòria tot i haver empatat davant l’Ulldecona en aquesta jornada (1-1).

CD TORTOSA, 3
CF CAMARLES, 0

CD Tortosa: Gerard, Joan Gisbert, Roger, Manu, Arnau Beltran (Damien, 85′), Dome, Marc Bernardo (Pau Miralles, 73′), Ibra (Kabir, 81′), Rafa Llop (Didier, 85′), Peke (Pau Cardona, 85′), Kebba.

CF Camarles: Aitor Arasa, Brian, Eric Brull (Comes, 69′), Sansaloni (Mora, 81′), Allan, Víctor Pujol, Pedro, Benaiges, Ferran (Jordi Aliau, 81’), Beranuy (Aleix Bertomeu, 81′), Raúl (Jan, 60’).

Àrbitre: Andreu Sánchez Bermejo, amb Àlex Velasco Lampudanes i Adrián Mirón Soto, de la delegació tarragonina. Targetes per a Manu (58’) del CD Tortosa i per a Benaiges (30’), Eric Brull (44’) i Raúl (62’) del CF Camarles.

Gols: 1-0, Rafa Llop (51’); 2-0, Ibra (75’); 3-0, Pau Miralles (77’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dotzena jornada del campionat de lliga al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: