IniciMotorMotociclismeNova remuntada de Jeremy Alcoba que suma cinc punts al circuit de...

Nova remuntada de Jeremy Alcoba que suma cinc punts al circuit de Silverstone

Retorn positiu de Jeremy Alcoba al Mundial de Moto-2, que ha tornat amb el Gran Premi de Gran Bretanya, després de l’aturada habitual de l’estiu.

El pilot jesusenc ha protagonitzat una nova remuntada, partint de la novena posició, des de la sèptima fila de la graella de sortida, competint a bon ritme de carrera, que li ha permés arribar a l’onzena posició, i sumar 5 punts, que li permet agafar molta confiança en les seues possibilitats i en el seu equip.

Al final la pluja no va aparèixer, i la carrera va disputar en sec, amb 19 graus a l’ambient i 29 a l’asfalt. Fermín Aldeguer va aconseguir la seua primera victòria a Moto2 a Silverstone, amb un temps de 2:04.956, en un podi acaparat per parts de pilots espanyols, amb segon lloc d’Aron Canet en un gran dia per a gairebé tots els espanyols, ja que Canet va ser segon amb 2:05.102, i Pedro Acosta, tercer, 2:05.217.

Jeremy Alcoba va remuntar vuit llocs, finalitzant en onzena posició, amb 2:06.022, i els cinc punts obtinguts, li permeten sumar un total de 28 punts, mantenint-se, en setzé lloc, de la classificació general, amb una primera posició que ara ocupa després del triomf en la prova, Pedro Acosta amb, 156, desbancant a l’italià Tony Arbolino amb 154, que ara és segon, i el tercer és el britànic, Jake Dixon amb 104. Alcoba reconeixia que des del primer moment, va notar que les sensacions eren molt bones.

“Avui m’he despertat molt motivat, i ganes de fer-ho bé i acabar en les primeres posicions La meua confiança en les meues possibilitats, representant una energia extra per rodar més de pressa. Estic content, tenim un bon ritme, començant més amunt, segurament podríem haver estat lluitar per estar al Top-5. La sensació amb la part posterior ha sigut molt bona, encara vam haver de treballar una mica la part posterior. Estic feliç, per acabar la seua carrera liderant el grup amb el qual anava i també m’ha donat molta confiança per a la següent carrera” manifestava el pilot de Gresini Racing.

La pròxima i desena prova, es disputarà el 20 d’agost al circuit de Red Bull Ring amb motiu del Gran Premi d’Àustria.