IniciMotorMotociclismeNova remuntada del jesusenc Jeremy Alcoba que li permet sumar quatre punts

Nova remuntada del jesusenc Jeremy Alcoba que li permet sumar quatre punts

Es va repetir la història de les anteriors proves. Jeremy Alcoba, va tornar a reaccionar de forma excel·lent, protagonitzant una nova remuntada, en aquesta ocasió en la dècima prova del Mundial de moto 2, disputada al circuit austríac Red Bull Ring de Spielberg. En aquest escenari,l’any passat el pilot jesusenc va puntuar després de finalitzar en dècima posició, i enguany ha sumat 4 valuosos punts, ocupant el dotzè lloc.

En aquesta ocasió afrontava un nou repte, començant la carrera des de l’octava fila de la graella de sortida. La jornada de qualificació no va ser gaire positiva, en no poder tenir accés directe a la Q2, per menys de 2 dècimes de segon, sense trobar el millor ritme i sensacions, finalitzant en vint-i-cinquena posició al final de la sessió.

Després d’un dissabte complicat, el QJ Motor Gresini Racing Moto2 Team es va redimir, situant els dos pilots al top12, amb sèptim lloc per a Filip Salac i dotzè de Jeremy Alcoba. La calor va apretar per baix del sol entre les muntanyes austríaques, amb 29 graus en l’ambient i 39 en l’asfalt del circuit. Alcoba va protagonitzar una espectacular remuntada, i des de la vint-i-cinquena posició, va anar avançant pilots, per travessar la meta en dotzena posició, superant les dificultats que va tenir en la qualificació, millorant en carrera, després d’alguns canvis en reglatge.

La victòria va ser per a Celestino Vietti, sorprenent a Pedro Acosta al final, encara que el pilot de Mazarrón és encara més líder. L’italià es va imposar amb un temps d’1:34.559, seguit d’Acosta a 1.435 i el japonés Ai Ogura a 5.189. Alcoba entrava en dotzena posició a 39.551. No van poder finalitzar Àlex Escrig amb una fractura de tíbia i Barry Baltus, amb fractures en un peu.

Jeremy Alcoba va acabar satisfet per puntuar, però amb la sensació que podia haver millorat la posició final “No va ser el nostre millor cap de setmana, vaig lluitar per trobar confiança en la qualificació, però les sensacions no van ser del tot positives, i per això vam començar la carrera des del darrere. Teníem com a objectiu la zona de punts i ho vam aconseguir, però travessant la línia de meta a gairebé 40 segons del primer i això és molt. Potser podria haver lluitat per algunes posicions més, però vaig perdre el temps en una baralla amb un altre pilot. La pròxima serà la cursa de casa, una motivació extra per donar el millor de mi” comentava el pilot jesusenc.

En la classificació general, Pedro Acosta, es consolida al primer lloc amb 176 punts, augmentant la seua renda amb l’italià Tony Arbolino que continua segon amb 164, i el britànic Jake Dixon amb 117. Jeremy Alcoba és setzé amb 32.

L’onzena prova del Mundial de Moto 2, serà el Gran Premi de Catalunya, i es disputarà el 3 de setembre, al circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló.