IniciPoliesportiuTaekwondoNúria Gelabert del TKD Alfaro campiona de Catalunya júnior de taekwondo

Núria Gelabert del TKD Alfaro campiona de Catalunya júnior de taekwondo

Núria Gelabert es va penjar la medalla d’or al Campionat de Catalunya Júnior de taekwondo, disputat al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona, en la categoria de pes mig de 59 a 63 quilos. La representant del TKD Alfaro, va superar en la final a Elsa Secanell (Lee Young Martorell). La medalla de bronze la van compartir Maria Besaad (Taekwondo Olimpic Vendell) i Yaiza Espino (Hermanos Argudo). El club ampostí va ocupar la quinta posició per equips, darrere del Taekwonhdo My Ju Cunit, campió amb 31 punts, Esportiu Tagym Vallirana, 10, i TKD Avellaneda i Arts Marcials Reus, 7.

També va competir representant al TKD Alfaro, Èrik Estorach en la categoria de superlleuger de 59 a 63 quilos, superant la primera ronda, i perdent en la segona, amb medalla d’or de Tomàs Fernández Garcia (Ars Phisica), que es va imposar en la final a Izan Díez (Jan Su Figueres).

El pròxim 27 de novembre i en el mateix escenari serà el torn per al Campionat de Catalunya en la categoria infantil.